Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 73

Wątek: stymulacja wzrostu / experyment :]

msk
    Guest

Re: stymulacja wzrostu / experyment :]

W nastepnym eksperymencie, Baku, sprobuj zastapic limfe olejem napedowym.

Rewja
    Guest

Re: stymulacja wzrostu / idiotyzm :]

Witam

Jeśli chodzi o aborcję, klonowanie jest pewna dyskretna różnica rastafaq, której jeśli nie dostrzegasz to trudno, nie mam ochoty ci tego tłumaczyć. Jako, że nie widzę związku z obecnym postem, przez co nie będę komentował twojej wypowiedzi na ten temat.

Co do wszelkich farmakologicznych jak i innych testów na zwierzętach, jest to niestety, w niektórych sytuacjach niezbędne. Lecz niekiedy w dużym stopniu nadużywane i ciężko tu znaleźć tzw. złoty środek.

Jednak pojawia się tu znów różnica. Doświadczenia te niekiedy prowadzą do polepszenia warunków życiowych, lub zmniejszenia śmiertelności wśród ludzi.
    Oczywiście nie wszystkie i nie w każdej dziedzinie (czasami jest to tylko i wyłącznie głupota, lub wygoda ludzka)..

Praktycznie od początku rozwoju medycyny, jest to szeroko praktykowane, gdyż życie człowieka jest nieporównywalnie cenniejsze od życia np. gryzonia. Natomiast śmierć dajmy na to kilkuset myszy, pozwoli ocalić wiele ludzkich istnień itd.

Jeśli chodzi o twoje dążenia naukowe, bardziej pokrewne są eksperymenom przeprowadzanym przez dzieci w piaskownicach, dążącym jedynie do odpowiedzi na "odwieczne" pytania pokroju: Co się stanie gdy oberwiemy owadowi nużki, urwiemy kawałek dźownicy, przypalimy żuczka zapałeczką, napompujemy żabę, lub wrzucimy do mrowiska petardę itd...
    Jak może zauważyłeś ma to wartość dydaktyczną tylko w pewnym przedziale wiekowym, do którego ty chyba się nie klasyfikujesz. Dlatego jeśli chodzi o związek z kierunkiem studiów, gratuluję doboru uczelni. Jak dla mnie bardziej wynika to ze skłonności sadystycznych, lub innych problemów natury psychologicznej.

Widzisz pewną analogię stawianych przez ciebie tez do dziecięcej ciekawości:
    "Pająk padnie", "Szybciej urośnie", "Będzie bezpłodny" itd. Żałosne...

Zresztą jeśli chcesz to i tak to zrobisz, twoje pająki twoja wola. Owocnej pracy naukowej . Radzę skorzystać z pomocy doświadczonych naukowców tj. młodzież w wieku przedszkolnym. Może założycie kułko naukowe wraz z zapaleńcami twojego pokroju...

ps. Lepiej zajmij się np. zapłodnieniem pająków invitro, może wtedy uda ci się na drodze doboru odpowiednich gatunków stworzyć swojego wymarzonego giganta. Tego typu eksperyment wykracza przynajmniej poza piaskownicę...

pozdrawiam Rewja

Grażynka
    Guest

a co sie dzieje z mysza np. po mecie albo testosteronie albo omie :P

Baku
    Guest

jest duza , zła , gryzie kolegów , nie bzyka sie i szybko umiera z powodu zamału i przerostu serca :P

Robson
    Guest

hm....Rewja daj spokoj Baku jak chce to niech zrobi sobie...
    ...wiem ze szkoda ci pajaczkow, mi tez, ale to jego pajaki robi sobie co chce, wiec jego sprawa :-)

p.s. baku jestes na jakims cyklu albo cos??
    ja narazie jestem na diecie ckd, trace zbedny tluszczyk i biore tighta, jak narazie super rzezbi miesnie poprzez spalanie tluszczyku :-) i oczywiscie zadnego dopingu, dla mnie to glupota doping :-D
    no i aeroby 5x w tygodniu i trening "Act" 3 razy w tygodniu co drugi dzionek :-)
    super jest :-D

rastafaq
    Guest

Rewja gadki w stylu "jeśli nie dostrzegasz to trudno, nie mam ochoty ci tego tłumaczyć" sa bardzo deprymujace, nie wiesz co ja rozumiem czego nie rozumiem, punkt widzenia zalezy od punktu siedzienia wiec nie popadaj w megalomanie, bo uwazasz chyba ze tylko Ty jestes w pelni swiadom. Zwiazek jest taki ze skoro czlowiek ingeruje w nature chociazby przez aborcje ( ktora jak dla mnie jest zwyklym morderstwem ) i nikt nie uwaza tego za "zbrodni" to czemu sie czepiasz Baku, jego malpy jego zoo...

Sojkas
    Guest

Dlugo mnie na forum nie bylo, wchodze Ci ja dzis i co widze?
    Rekord glupoty postu zagrozony->widzialem wiele debilizmow, ale Ty, stary bez trudu zdobywasz podium...

Baku
    Guest

hehe mnie ale ziomki niedługo zaczynają więc licze na darmową mete :P
    ja sie w to nie bawie :P szkoda wątroby

a tighta samego czy z dodatkami ?? gdzie kupileś ??
    ja bym dorzucił jeszcze vasopro i coffeine prolaba - mam namiary na komplet za 90 zł :]

Baku
    Guest

smieszą mnietacy ludzie jak ty ....

a tak wogule kimty wogule jesteś zeby mnie oceniać ??

tacy ludzie jak ty są poprostu załośni ... siedzi sobie zakomplexiony gówniarz ( albo troche starszy ale na jedno wychodzi ) przed komputerem , powtarza zasłyszane chasełka a jego ograniczony umysł nie pojmuje tego ze moze być gzie indziej ktoś inny o innych poglądach i innym punkcie patrzenia na świat , i to nie znaczy ze jest gorszy , ani ze jest w błędzie , poprostu myśli inaczej , ale jak juz powiedziałem jestes zbyt ograniczony by to pojąć ..

ps i nie obrazaj mnie epitetami kturych znaczenia sam nie rozumiesz bo to tylko źle o tobie świadczy

Sojkas
    Guest

>smieszą mnietacy ludzie jak ty ....
    brak przerwy

>a tak wogóle kimty wogóle jesteś zeby mnie oceniać ??
    prawidlowa pisownia ->"W OGOLE" do tego brak przerwy -> "kim ty"

>tacy ludzie jak ty są poprostu załośni ... siedzi sobie zakomplexiony gówniarz ( >albo troche starszy ale na jedno wychodzi ) przed komputerem , powtarza >zasłyszane chasełka
    "haselka"

>a jego ograniczony umysł nie pojmuje tego ze moze być gzie indziej ktoś inny o
    gDzie
    >innych poglądach i innym punkcie patrzenia na świat , i to nie znaczy ze jes >gorszy , ani ze jest w błędzie , poprostu myśli inaczej , ale jak juz powiedziałem
    "po prostu"
    >jestes zbyt ograniczony by to pojąć ..

>ps i nie obrazaj mnie epitetami kturych znaczenia sam nie rozumiesz bo to tylko źle o tobie świadczy
    "ktorych"

Zabawne. Tolerancji uczy mnie gosc ladujacy metanabol. Naprawde zabawne.

Uprawnienia umieszczania postów