Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 73

Wątek: stymulacja wzrostu / experyment :]

Baku
    Guest

Re: stymulacja wzrostu / experyment :]

hmm czemu ?? a czemu słuzyło sadzenie groszku przez mendla ?? - mozna by powiedzieć to samo a jednak coś pozytecznego z tego powstało :]

na tym polega nauka , , tworzysz teze , potem udowadniasz jej słuszność tudzierz jej niesłuszność a jak to zrobisz to masz jedno pytanie więcej na które jest odpowiedz .. prostee

Baku
    Guest

no co ty ,,, jest to lek podowany przy atrofi mięśni

Baku
    Guest

hehe , sprzedawać narazie nie zamiezam :P

do experymentu nakłonił mnie muj nowy pupil - albopilosa L1 rozmiarów L3 ( mam ją od nimfy więc pomyłka nie wchodzi w gre :P ) ..

i tak pomyślałem ze mogło by być fajnie jezeli by to zadziałało i bym sobie wychodował blondi 20-30 % większą niz normalnie :P albo pteryhilusa wielkości geniculaty :P

ogulnie lubie experymenty i dlatego to robie :P

ps: nie bujcie sie , moje pająki będąjezdzić na najlepszej mecie firmy reaktor ( made by cccp : ] ) no i nie będe ich sprzedawał :P

ps2 : a moze durabolin zastosuje :P

GALN
    Guest

Baku włącz msk do swojego doświadczenia ihhihihi z doświadczenia z pająkami napewno nic nie wyjdzie a na msk napewno podziała a swoją drogą ale by była checa jak by tym pająkom klata zarosła i dostały by włosów pod pachami heheheh

Baku
    Guest

no ja nominuje ciebie ,,, masz duze szanse ,,,

hmm nie jestem matka natura ale jestem na dobrej drodze by stał sie ze mnie ojciec natura :P w tym kierunku prowadze swoje studia więc nie mów hop bo niedługo mogą zacząć latać po polsce genetycznie zmodyfikowane blondi :P ( oczywiście zartuje byś sie znowu nie przyczepił )

ja sie zwiezętami nie bawie , wielkim naukowcemnie jestem i pewnie nie będe ale to nie znaczy ze nie mam prawa w moim małym świadku zbadać czegoś co mnie zaintrygowało ,,,

Baku
    Guest

tyle ze na myszach znam juz efekt większości podstawowych sterydów :P

Baku
    Guest

hehe , prochy dostane od ziomków jak zaczną cylik :P

podzielił bym sie ale sądze ze będe miał maz 5 tabsów ( przeciesz tym pajakom nie dam 5 mg na 1 raz :P:P ) więc raczej cykliku poządnego byś z tego nie ułozył :P ..........

Hwarang
    Guest

Ano wlasnie mialem sie zapytac. Nie wiem jak w calym ciele. Ale gdzies chyba czytalem, ze pajaki nie poruszaja sie przy pmocy miesni, tylko puszczaja cos ala plyny pod cisnieniem czy cus? Szczegolow nie pamietam i rownie dobrze moglo mi sie cos popieprzyc. Ktos moglby to rozwinac?

rastafaq
    Guest

Pajak nieposiada miesni, pompuje limfe do konczyn i tak sie porusza - to tak w duzym skrocie

Baku
    Guest

posiada :]

a to co mówisz to stanowi tak jakby szkielet hydrauliczny :P ale mięśnie są jaknajbardziej :P
    no hyba ze coś pomieszałem :]

Uprawnienia umieszczania postów