Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 73

Wątek: stymulacja wzrostu / experyment :]

mich
    Guest

Re: stymulacja wzrostu / experyment :]

bardzo ciekawy pomysł przedstawiaj nam tu na forum albo gdzies swoje obserwacje

nokeg
    Guest

Robson-ja na SFD mam ksywe _młody_ ale już ponad rok tam nie byłem:-)

roko
    Guest

zacznijmy od tego czy nie wiadomo czy pająki bedą woogle przyjmować tego rodzaju substancje tak samo jak zbędne witaminy jeżeli moja teoria się sprawdzi WSZYSTKO NA NIC
    pozdrawiam!

nokeg
    Guest

a jak wyglądają mięśnie pająków??

msk
    Guest

A ja mam pytanie z innej beczki: czemu sluzyc ma ten eksperyment?

Na moj rozum, jest to tak samo interesujace i potrzebne, jak badanie, czy wrzucony do szamba ptasznik nie utonie.

nokeg
    Guest

aha, mogą być bezpłodne od metanabolu:-) aha daj im jeszcze sztange i ławeczke do pojemnika:-)

KoReXoN
    Guest

Metananabol to chyba powoduje przyrost masy tłuszczowej a nie mięśniowej, ja bym spróbował podać go wstrzykując jego roztwór do robala, strzykawką rzecz jasna

rastafaq
    Guest

ma sluzyc temu czemu sluza wszystkie eksperymenty

Awikularia
    Guest

No, rastafaq, nie wiem... Czesc eksperymentow daje jakas wiedze i przyczynia sie do roznych rzeczy, np. lekarstwa (chociaz wolalabym, aby testowano je na ludzkich ochotnikach, a nie na zwierzetach). Ale watpie, aby Baku byl naukowcem probujacym wynalezc lekarstwo na raka, zwlaszcza podajac pajakom sterydy . Moze przygotowuje sie do magisterki, no czy ja wiem......

Tez nie widze sensu w takich eksperymentach, Baku, nie sprzedawaj przypadkiem takich zmodyfikowanych pajakow, bo ci ktos w koncu moze maske oklepac, jak sie samiec nie zainteresuje samica, tylko wsiadzie w samochod i pojedzie ogladac kulturystyke......

mich
    Guest

eksperyment to eksperyment... dowiemy się jak wpływa na ptaszniki metanabol, i czy wogóle wpływa... no i to jest właśnie sens tego eksperymentu

Uprawnienia umieszczania postów