Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: strach

rosea
    Guest

Re: strach

moment jest jak sobie siedzi i nic nie robi. wtedy jest dobrze, ale jak skoczy i zacznie uciekać to panika. z jednej stronki w czasie skoku ( ja ) cofam rękę odruchowo, ale zaraz łapię za jakieś pudełko, aby zlapać pajączka

morda
    Guest

Ja bez zapasowego pudełka nie otwieram pająków.

Grażynka
    Guest

hehe

PLU
    Guest

Ja nie biore mojego pająka na ręce
    po prostu radze sobie bez tego
    a co do niego to mam dystans
    chociażby że to kędzierzawiec
    chyba nikt by nie chciał być ukonszony
    co nie ?!?!?!?!?!?!?!?!?

@!!!!!!!!!!@
    Pozdro PLU
    @!!!!!!!!!!@

Z_Y_G_I
    Guest

Hehe ja jak otwieram terra z Psalmopoeus`ami też mam obowiązkowo pudełeczko w pogotowiu

kak
    Guest

ja juz czuje respekt przed moja chromatopelma l4 i smithim l6, za to g.aureostriata l3 to taki kurdupel ze nic sobie nie robie z niej (ale nie biore zadnego na reke).
    ale mialem dzisiaj sen (oby nie proroczy), ze mi ptaszorki pouciekaly z terra, i kiedy wzialem g.aaureostriate (co ciekawe wygladala juz jak dorosla, ale byla mala) do zamknietej reki, ugryzla mnie w palca ) poza tym nie wiem skad w moich snach wzial sie kedzior, moze to znak, zeby kupic?
    dobrze, ze to tylko sen

msk
    Guest

A gdy ja zaczepiam geniculate, to choc wiem, co ona zrobi, mimowolnie az mnie calego podrywa, gdy sie rzuca na patyczek.
    Bo gdy pokazuje kly to juz jest luz

Respekt czuje przed murinusem, bo jest diablo szybki.

Masa
    Guest

Uwazam,ze nie ma sensu brac pajaka na reke...stres dla niego i moze sie to skonczyc roznie...
    Mam obecnie tylko Brachypelmy ale moja Boehmei to diabel wcielony....czeka..obserwuje i rusza do natarcia) zawshe jest ta adrenalinka..Dobrej nocy

wenx
    Guest

Pajączka kędzieżawca można sobie wziąść, to raczej pająk przymół.
    Ale cambridgei nie polecam. Zwiedziała już u mnie spód mikrofalówki...
    ADRENALINA SKACZE (cambrid tesh) ))

Robson
    Guest

ja sie boje wszystkich, avi, smithi i rosea po prostu to sa zwierzeta nie mowia ci kiedy cie dziabna, a zreszta ja na reke nie biore, wiec....
    ....dla mnie to glupota jak sie bierze na reke dla checy, oczywiscie mozna sprobowac, zobaczyc jak to jest ale zeby brac dla checy to nie zabardzo...

Uprawnienia umieszczania postów