-
Re: wkurzajacy vagans
Vaganse mają to do siebie, że często siedzą zakopane.
2 tyg? Co powiesz na to, że pająk nie wychodzi 5 miesięcy? Normalka...
Archiwum i FAQ
-
Nie wiem, zrób jak chcesz, ale ja bym ci proponował odkopać mu to wejście i przed norką położyć jedzenie. Wiem, bo sam mam 3 małe vagansy i w ten sposób je karmiłem, bo tak samo się zakopywały. I nie słuchaj "wielce doświadczonych 1 albopilosa od pół roku wielki ekspert i doradca" hodowców.
-
Stary (Jimbo) nie zgadzam się. Po co je odkopywać ?? Jak będą chciały jeść to wyjdą. A narazie to niech je zostawi w spokoju. A jak się szykują do wylinki ?? Raczej wolałyby spokuj.
-
Po to je odkopywać, żeby mieć pewność, że będą jadły. Powiem ci tak. Jak zostawiałem je zakopane i zostawiałem jedzenie pod norką to nie jadły, a jak odkopywałem i robiłem to samo, to jedzenie znikało. I co ty na to ?
-
nei no ej porazka dla niektorych z was do brzmi jakby powod do dumy z eneiwychodzil 3 4 czy tam 5 miesiecy loool przeeerabane to po co go chodowac jak sidzi po zimia i go niewidac?
to wtakim razie go go sprzedaje i chyba wole juz kruszyce przynajmneij neimula sie pod ziemia non stop. wiecie ile kosztuje ropucha olbrzymia przy okazji????//
-
jasczurke karaczany siwrsze w masowej ilosci ropuche przez pewien czas, akwrium ... hmm spore jeszce jzu niepamitam neichce mi sie myslec na d tym
-
Racja, sprzedaj i nie kupuj wiecej. Madra decyzja. Kup zabe. Pajaki zbyt nudne.
Masz racje.
Tyle, ze trzeba bylo to przewidziec, zanim sie zwierzaka kupilo.
-
Bidny pajak(
-
Jedyne na to antidotum to kupic kilka gatunków i zawsze którys cos bedzie robił, a jak masz jednego to sie musisz z tym liczyc.
Albo kup ta zabe, co mnie to wogole obchodzi, mozesz nawet hodowac mrówki faraonki.
-
przyczyniam sie do odpowiedzi atraxa, po co kupywales? dla checy?
Uprawnienia umieszczania postów