-
wkurzajacy vagans
kurde wkurza mnie mój pająk tylko sidzi pod zimia i nic ale juz dobra olalem go i poczekam az dorosnie jak dalej bedzie tylko siedzila schowany to go sprzedam ale jak mam dawac mu teraz jesc? zakopal sie głeboko i ma wszytko w dupie jak zucam mu larwe macznika to niewylazi jak zostwilem na noc tez niezjadł. mam mu wlozyc pod nos w nore? to wtedy nibede wiedzial czy zje bo larwa sie schowa-ehh benadzieja.
______kupie ropuche olbrzymia___________
-
Re: wkurzajacy vagans
nie je bo zapewne do wylinki sie przygotowuje...jakby byl glodny to by w nocy zarcie znikalo...
tak przy okazji przeszukaj forum, nie ma szans zeby nie bylo takiego tematu wczesniej ;]
-
Jak zgłodnieje to wyjdzie na łowy. Możliwe, ze jest tak jak mówi Diabolo - szykuje się do wylinki.
Nie przeszkadzaj mu.
-
odkad go ma to sie juz chyba szykuje mam go juz z 2 tyg okolo mam mu neprobowac dawac jesc?
-
Tak. Czekac cierpliwie. Nie przeszkadzac.
-
Ostatnio był własnie podobny temat i jak ktoś powiedział to : Nigdy na siłe nie wciskaj jedzenia i go nie denerwuj, a szczególnie przed wylinką. Vagans jest gatunkiem naziemnym i od wieki wieków zawsze vagans'y się zakopywały do norek. Mój siedzi w kryjówce od 4 miesięcy jak nie więcej i mi to nie przeszkadza.
-
2 tygodnie to nie jest duzo moze jeszcze wiecej sie szykowac do wylinki!!! a poza tym to jest pajak i on nie bedzie ci biegal, skakał po suficie albo jeszcze cos innego!!!!
-
albo sie szykuje do wylinki, albo [po prostu odpoczywa :-P
jak wiedziales ( no przynajmniej mysle ze wiedziales) ze vagans to taki jakby podziemny pajak, chociaz jest naziemny, to po co go kupywales?
zeby go ogladac??
p.s. i nie zakladaj wiecej takich glupich postow, bo to jest nic tylko zalenie sie, bo moj pajak nie wychodzi :-/
-
Chester86 mam pytanie: w profilu pisze że siedzisz w terrarystyce od 2002r.! Jakie zwierzęta miałeś (masz) przez ostatnie 2 lata.....?!
-
Uprawnienia umieszczania postów