Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Boehmei trzęsie nogami

Grażynka
    Guest

Re: Boehmei trzęsie nogami

a może go przesuszyłeś, wstyd sie przyznać ale mi sie to ostatnio stało spryskiwałem mojemu pajakowi terra codziennie a i tak sie to stało być moze dlatego ze on cale dnie siedzi pod żarówką i sie wygrzewa. Zwiekszyłem wilgotnosc i juz jest wszystko oki

Masa
    Guest

Moja Boehmei tez miala "drgawki" na cale szczescie minelo jej to po wylince...a juz myslalem ze nie wyjdzie z tego.Pozdro

roko
    Guest

Więc właśnie dlatego sie pytam może się wszystko wyjaśni
    pozdrawiam!

wenx
    Guest

Są 2 możliwości...
    Albo uczy się breaka albo ma Alzheimera a elementami epilepsji. Mam nadzieje że mocno się nie pieni. DD

A teraz na powaznie.
    Zwiększ wilgotność i powinno być ok.
    DZIĘKUJĘ i prosze o nie krytykowanie tego posta
    pozdrawiam

mIRO
    Guest

Hej wenx! Nie alzheimera tylko po prostu PARKINSONA :-)

chrzanu
    Guest

Przesuszyć go napewno nie przesuszyłem. I nie jest z chowu ptaszników z tego samego "żródła". Apetyt ma i jest ruchwily jak zwykle.

morda
    Guest

A skąd wiesz, że to nie chów wsobny? Sam go rozmnożyłeś? Nigdy nie masz pewności, że pająk pochodzi z takiej właśnie hodowli.

Co do telepki to ostatnio dość często ktoś to przyuważa u pająków. Wiele żyje dalej i ma się bardzo dobrze. Jak pisała chyba Awi może to być skutkiem awitaminozy (jonów wapnia czy potasu - nie pamiętam).

rastafaq
    Guest

U mnie boehmei sie nie trzesie, jednak zaobserwowalem takie zachowanie u blondi, mam nadzieje, ze nic jej nie bedzie. Szama normalnie i nie jest jakas ospała tylko czasem "makarena" :P

Uprawnienia umieszczania postów