Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: czy ukąszenie = ucieczka????

tomek 3miasto
    Guest

Re: czy ukąszenie = ucieczka????

morda a powiedz mi czy normalnie bierzesz irminke na rece ? bo ta moja malpa jest tak szybka ze mysle iz nie byl bym w stanie jej dorwac po ucieczce a i jeszcze po ostatniej wylince zaczela skakac ehehe he (L6)

morda
    Guest

Miałem irminię od kolegi - mojej nie biore (non stop w pajęczynie). Miała może z 7-8cm z nogami. Podstawiłem rękę, popchnąłem i ona grzecznie weszła na rękę. Pochodziła nam chwile i wpuściliśmy ją z powrotem. Jest dość nadpobudliwa i agresywna jak się ją drażni w terrarium. Stawia się i atakuje kąsając po kilka razy patyczek

Robson
    Guest

ja pamietam jak karmilem avicularie i chcialem jej wrzucic siwerszcza na pajeczyne, a ona wyskoczyla i dziabnela swierszcza, ale ja sie tak przestraszylem ze szybko wyjalem reke, a na pencecie byl swierszcz, a swierszcza trzymala avi, wiec caly ten komplecik spadl mi na noge :-)
    ja sie wystraszylem i wstalem, avi wyladowala na podlodze, wlozylem ja spowrotem do terra, od tej pory sie boje jej nawet dotknac, wiem ze nie chcioala kasac mnie tylko zapolowala, ale normalnie sie jej boje :-P
    i teraz juz wiem ze pajakow na reke nie nalzy brac ani nic, ja nie bralem ale mniej wiecej to to samo bylo :-P

DragoN16
    Guest

pająk ugryzie i zostanie by przeprosić

Baku
    Guest

to wspułczuje , nie ma większej lipy niz bać sie swego pupila :P

Robson
    Guest

no ja sie boje, wiem ze on mnie bardziej niz ja jego, ale jednak sie boje :-)

Uprawnienia umieszczania postów