-
Re: Kilka pytanek (dopiero zaczynam:D)
-
kamil 1987 wrote:
BOZE pytam sie bo jestem kurde początkującym ;(
Ja rowniez jestem poczatkujacym. Jednakowoz zawsze, kiedy mam jakis problem, przykladowo, gdy pajak w perwersyjny sposob dotyka odwlokiem kraglych czesci ciala macznika i ja nie wiem, czy dochodzi do aktu zoofilii, pedofilii (bo przeciez macznik to larwa), nekrofilii (bo wszakze nie wiem, czy jak sie nie rusza, to juz nie zyje) czy homofilii (nie znam plci ani pajaka, ani macznika) i ile lat grozi mi za to, iz w mym pokoju pod ma strzecha druga Sodoma i Gomora sie tworzy, nie atakuje zarowno na forum, jak i prywatnie na gadu nikogo.
A dlaczegoz to nie pytam, skoro jestem poczatkujacy i mam prawo do wiedzy, rzekniesz?
Tedy Ci odpowiem, iz:
- nic nie mam, a nie prawo do wiedzy; mam tylko wysokie prawdopodobienstwo, iz jesli bede kulturalny, mily, grzeczny, bez "kuwa", bez "dyz grafidżnego pisania w rurzny sposub", bez zajmowania czasu innym i bez ekshibicjonistycznego ukazywania, ze nie mam mozgu - ze ktos mi odpowie
- wyposazony jestem w mozg, mozg sluzy do myslenia; o ile nie mozna wymyslec bez pragmatycznych przejsc, gdzie jest punkt G, o tyle moge zastanowic sie, co robi larwa pod pajakiem i na pewno stwierdze, ze ani nie wykonuje fellatio, ani nie konsumuje pajaki, ani nie defekuje, ani nie czyta "Braci Karamazow", ani nie gra w "Call of Duty"; pozostaloscia bedzie to, iz jest zjadana przez podopiecznego lub lezy. A jesli lezy, to albo rychlo bedzie zjadana, albo bede ja musial wyjac.
- zadajac pytania, na ktore sam jestem w stanie udzielic sobie odpowiedzi, narazam sie na smiech, kpiny, zmeczenie innych terrarystow, co zaowocowac moze smiechem, kpinami i jeszcze wiekszym zmeczeniem innych terrarystow
Stwierdzilem wiec, iz po co mi to?
Dlatego tez nie zadaje tego typu pytan, lecz zbieram doswiadczenia on my own. Jesli nie potrafie nic wyknuc- korzystam z archiwum, FAQ, lub google. Jesli i tam nic nie ma, atakuje na gadu (po coz zaraz na forum). Jesli i tam nic nie ma, bo Rammstein "jest na dole", a Atrax zajety jest rysowaniem motylkow w komentarzach gadu, atakuje forum.
No offence, my friend, it's your right to ask. But it's not when you demand the answer.
P.S. Na pewno porypalem angielski, ble.
-
niech moc będzie z Tobą msk !!!!!
-
Kamil widze ze ty też z Jaworzna ;] Coraz więcej terrarystów się tu robi :P
-
a nie srry jest tu kolo1987 jakos tak i on jest z zielonej. mała pomyłka :P
Uprawnienia umieszczania postów