-
Re: O Boże, o Boże, doktorze, doktorze! Pająk mnie up.....lił!!!
a mam pytanie jakie sterydy trzeba miec pod reka jesli chodzi mi o suchy miensien i aby efekt waskularyzacji sie uwidocznil ? ehhe hehe e
konkretnie jaki steryd musi byc w apteczce terrarysty (w miare poczatkujacego) to zalezy od gatunku ? czy od upodoban bioracego ? eheh
a i w jaki sposob zalatwiles sobie strzaly ? bo mysle ze gatka typu : dziendobry, mam pajaka i chce clenbuterol, vinstrol i encorton. hehe nie da zadnego rezultatu poza gromkim smiechem lekarza ...
-
I temat ten zamisat o ukonszeniu stało się o Foxtroottodzie
LUDZIE MAŁA PROŹBA.....
PSZCIE NA TEMAT!!
POZDRAWIAM
cześć!!
-
początkujący terrarysta nie powinien mieć sterydów bo tylko sobie krzywde zrobi nimi!!!!!!!!!!!!
na ukąszenie kędziora nic takiego nie trzeba a z załatwieniem to bylo tak jak pisałeś z tym, że zamiast się śmiać lekarz wypisał mi recepte na encorton 5mg:]
-
Zeszło na sterydy
Też ma związek.
-
mam P.fasiate i moje pytanko to ile wziąć tego enkortonu po ugryzieniu i czy w tym przypadku to coś pomoże??
-
encorton(jako, że to steryd) ma działanie przeciwobrzękowe, przeciwwstrząsowe, przeciwzapalne. jeśli nie bedzie źle po tym ukąszeniu to nie bierz nic. a tak to wypada chyba 1mg na kilogram masy ciała, ale tą wielkość radzę zweryfikować u lekarza, bo już niepamiętam dokładnie.
też skołowałem sobie te tablety ze względu na P.fasciatę, po tym jak mi zwiała i latała po pokoju kilka h.
Uprawnienia umieszczania postów