Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: O Boże, o Boże, doktorze, doktorze! Pająk mnie up.....lił!!!

tomek 3miasto
    Guest

Re: O Boże, o Boże, doktorze, doktorze! Pająk mnie up.....lił!!!

a mam pytanie jakie sterydy trzeba miec pod reka jesli chodzi mi o suchy miensien i aby efekt waskularyzacji sie uwidocznil ? ehhe hehe e
    konkretnie jaki steryd musi byc w apteczce terrarysty (w miare poczatkujacego) to zalezy od gatunku ? czy od upodoban bioracego ? eheh
    a i w jaki sposob zalatwiles sobie strzaly ? bo mysle ze gatka typu : dziendobry, mam pajaka i chce clenbuterol, vinstrol i encorton. hehe nie da zadnego rezultatu poza gromkim smiechem lekarza ...

wenx
    Guest

I temat ten zamisat o ukonszeniu stało się o Foxtroottodzie
    LUDZIE MAŁA PROŹBA.....
    PSZCIE NA TEMAT!!
    POZDRAWIAM
    cześć!!

Foxtrott
    Guest

początkujący terrarysta nie powinien mieć sterydów bo tylko sobie krzywde zrobi nimi!!!!!!!!!!!!
    na ukąszenie kędziora nic takiego nie trzeba a z załatwieniem to bylo tak jak pisałeś z tym, że zamiast się śmiać lekarz wypisał mi recepte na encorton 5mg:]

morda
    Guest

Zeszło na sterydy
    Też ma związek.

Grażynka
    Guest

mam P.fasiate i moje pytanko to ile wziąć tego enkortonu po ugryzieniu i czy w tym przypadku to coś pomoże??

Foxtrott
    Guest

encorton(jako, że to steryd) ma działanie przeciwobrzękowe, przeciwwstrząsowe, przeciwzapalne. jeśli nie bedzie źle po tym ukąszeniu to nie bierz nic. a tak to wypada chyba 1mg na kilogram masy ciała, ale tą wielkość radzę zweryfikować u lekarza, bo już niepamiętam dokładnie.
    też skołowałem sobie te tablety ze względu na P.fasciatę, po tym jak mi zwiała i latała po pokoju kilka h.

Uprawnienia umieszczania postów