-
Poszukuje jego nazwy!
Uslyszalem o stworzeniu, i chcialbym wiedziec jak sie nazywa. Chodzi mi o malego pajaka, ktory zyje w MEKSYKU. Jego jad jest na tyle silny dla czlowieka, ze po ugryzieniu albo trzeba amputowac konczyny albo je porazic pradem (co chamuje rozprzestrzenianie sie jadu). Axtrax to to chyba nie jest, bo zyje w Australii, prawda? Ktos ma pomysly? Wiele ludzi padlo juz jego ofiarami - lekarze wykonali wiele amputacji, az ktos wpadl na pomysl z tym pradem. O jakiego pajak moze chodzic?
- informacja od lekarza
-
Re: Poszukuje jego nazwy!
zyje w meksyku?? to dobrze!! zycze mu jak najlepiej, udanych lowow i niech sie nie wybiera na wojaze zagraniczne
-
no racja,........ ale co do prądu to chyba jakieś bzdury, pewno w tym meksyku same konowały leczą
-
Prad zabija tkanki i komorki wiec trucina nie ma jak sie dalej pzrenosic. to jets prawda. Tu nie masz racji!
-
też słyszałem że za pomocą prądu możemy zabobiegać rozprzestrzenianiu się jadu w organizmie.
-
Brown recluse (Loxosceles reclusa)
-
Phoneutria fera?? tlyko ona nie zyje Meksyku a bodajze w Brazyli
-
-
Re: Hari
Możliwe! ze Ma racje gdyż powstaje martwica po reculusie i wtedy mozna prądem zatrzymywać ja też coś o tym slyszalem!
pozdrawiam!
-
Uprawnienia umieszczania postów