Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Terrarium dla SKORPIONA

BooYaKa
    Guest

Terrarium dla SKORPIONA

Mam pytanie.Chcę kupić Pandinusa Imperatora.Mam zamiar trzymać go w terra o wymiarach 60X35X35 cm.Jak mam je urządzić?Prosze o fotki na maila albo na forum.Nie wiem,czy dać jakieś korzenie,czy dużo kryjówek, itp.PZDR

rastafaq
    Guest

Re: Terrarium dla SKORPIONA

nie hoduje skorpow ale wydaje mi sie ze troszke duze to terra chcesz zrobic, wystroj to Twoja pilka, ale na pewno bedziefajnie wygladac jak udekorujesz jakis praktycznie, jakims korzeniem or something jak zreszta nadmieniles

majes
    Guest

terra za duze.mozliwe ze bedzie siedzial caly czas w norze i nie bedzisew wychodzil wogole lub malo.ja mialem tak u siebie.poza tym na kazde poruszenie w tera reagowal pozycjas obronna.przenioslem do mniejszego i sie uspokoil.jedna kryjowka wystarczy -pewnei ii tak sam ja przekopie do jego potrzeb.

RAMMSTEIN1
    Guest

to terrarium jak zauwazli przedmowcy, jest za duze.
    Skorpion moze miec trudnosc ze znalezieniem pokarmu itd.
    Co do urzadzenia terrarium...kilka kryjowek, torf, sporo mozliwosci wystroju - urzadz terrarium tak jak Tobie będzie sie podobalo, skorpionowi to obojetne

PMajdan
    Guest

Moze nie potzrebujesz juz tego terrarium? Bo mi by sie przydalo...

msk
    Guest

Rammstein, a czy Ty bedac na wczasach w wielkim domku letniskowym tez masz problemy z odnalezieniem lodowki?

RAMMSTEIN1
    Guest

nie =)
    wysylam przewodnika po piwo =)

BooYaKa
    Guest

Chętnie Ci je sprzedam,bo skorpio jest tera w mniejszym terra,ale ja jestem z Jeleniej Góry a ty?Chyba że se po nie przyjedziesz,albo ci wyśle...

BooYaKa
    Guest

Okej mam już go w mniejszym terra,25X25X30.On ma dopiero ok.5 cm.Jest kryjówka,jest woda,ziemi z 8 cm.

Uprawnienia umieszczania postów