-
Re: zakopywanie
Kup sobie chomika, to ci sie nie zakopie pod ziemie..... :>
-
ha ha ha ale sie usmialem
-
Nie masz powodow do wspolczucia, mi to nie przeszkadza, gapie sie na inne. Jak chcesz widziec swojego pajaka to mu nie syp ziemi wcale i wtedy gwarantuje ze sie nie zakopie
-
rastafaq )))))))))))))))))))))
-
Słuchaj ja mam vagansa którego widziałbym jakieś 4 miesiace temu gdyby nie to że mu torf wymieniałem. SSiedzi cały czas w kryjówce i schował się za kulami z torfu które sobie zrobił i oputł pajęczyną. Wiem że żyje bo śiwerszcze znikają...;] Popatrz wieczorem póżneym prawie w nocy wtedy często wychodzą.
-
ja mam vagansa od malego teraz jest l9 i dalej sie bunkruje w norce.............moze nadeszla pora zeby go przezucic do pajaczkow podziemnych............do podziemnych bym tez zaliczyl kedziorka ...ale to tylko moje skromne zdanie pozdro dla wszystkich zwolennikow Uni Europejskiej.........Giertych musi odejsc
-
Mam vagansa 4,5-5 cm ciałka i jest to mój najaktywniejszy pająk. Ciągle robi demolkę w terra taki(a) Bob budowniczy. Żarty niesamowicie, ile nie dać ciągle mało. Charakterek ma vagansi czyli świr totalny, nawet pęsetę chce zagryżć, świerszczucha wyrywa z "rąk". Poczekaj twój urośnie i też da czadu.
Przy okazji może wiecie która to +- wylinka, kupiłam go w Swiętochłowicach, było takie zamieszanie, że zapomniałam zapytać, a na pudełku nie zaznaczyli.
-
Moze troche po czasie ale ja tez sie usmialem
Uprawnienia umieszczania postów