Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: zakopywanie

Mieszany widok

Chester86
    Guest

zakopywanie

kurde mam vagansa i non stop siedzi pod ziemia widzilem go tylko ja go przekladalem a tak to raz widzilem jak wsytawil noge. czym on sie rozni od podziemnego! to troche nudne mam go wpojmniku na mocz i dalem kawalek orzecha jako kryjowka i otwieram tylko pudelko zeby woda polac i to wszytko -jakbym tak chila to bym se kwiatek posadzil. one zawsze sa takie potwornie nudne?? a macznika to mu msze wsadzic pod nos bo ani razu niewyszedl zeby go zjesc chyba ze mu do nory wsadze to atakuje ale czy je to niewiem - musial bym mu rokopac cala nore. kurde slimaki sa jzu bardzej aktywne.

morda
    Guest

Re: zakopywanie

Młode zwykle siedzą pod ziemia. Moje sie zakopywały, kumpla się zakopują. Z wiekiem im to przechodzi.

Chester86
    Guest

to jak ja ma je karmic? skad mam wiedziec czy zjadly pokarm? bo chyba plesnije nie?

morda
    Guest

Wrzuć po pojemnika. W nocy jak pająk wyjdzie to go capnie. A resztki wynoszą.

Tony_666
    Guest

Albo ubij dobrze podłoże,nie będzie mu to jakoś zbytnio przeszkadzało i będzie siedział na wierzchu. Ja tak z powodzeniem czasem robie i nic sie nie dzieje. Pozdrawiam

rastafaq
    Guest

albo kup sobie slimaka skoro pajak jest nudny, moja lividum mam od wrzesnia i na palach jednej reki moge policzyc ile razy ja widzialem...

Diabolo
    Guest

ubicie podloza nie pomoze... moj fasciatum L3 tez siedzial pod ziemia, wygonilem, ubilem podloze, i kilka dni potem juz zrobil przemeblowanie (oiekna gleboka dziura)...wiekszosc mlodych wlasnie kopie. jak pisal morda, z wiekiem przejdzie...
    co do karmienia to wrzucasz na noc, a rano nie ma... resztki wyniesie lub zaklei pajeczyna - tak mi raz chromatopelma zrobila, i leza tak od miesiaca, zero plesni...

Chester86
    Guest

rastafaq napisał(a):

> albo kup sobie slimaka skoro pajak jest nudny, moja lividum mam
    > od wrzesnia i na palach jednej reki moge policzyc ile razy ja
    > widzialem...

o kurde to wspólczucie- przerabane tak to bym wola cokolwiek innego chodowac

PMajdan
    Guest

Jakie nudne!!! Co ty gadasz??? Trzeba bylo sobie kupic duzegoa pajaka albo poprosty inne zwierzatko!!! A moze Twoj maluch szykuje sie do wylinki??? Chyba wiedziales na co sie porywasz przed kupnem, nie?

Chester86
    Guest

no wiedzilem ale niewiedzalem ze on tylko siedzi pod ziemia i nic nierobi - wsumei tak jakby go neibylo i jesc tez niechce.

Uprawnienia umieszczania postów