Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zabojcy owadow np. Brise

Diabolo
    Guest

Re: Zabojcy owadow np. Brise

a slyszeliscie o elektrycznych pulapkach na komary??:]
    swietlowka otoczona drutami pod napieciem, komar do tego podlatuje, i slychac piekny trzask pieczonego komara

Grażynka
    Guest

ja to widzialem fajowa rzecz

mich
    Guest

A można chociaż popsikać się Offem? ja nie przezyje tego lata bez srodkow komarobójczych :P

Hwarang
    Guest

A jakies detale? Gdzie i za ile mozna to kupic?Jakies www? I na jakiej zasadzie dziala? Bo nie usmiecha mi sie, zebym za kazdym razem jak bede obok przechodzl dostawal kopa :>

Diabolo
    Guest

gdzie i za ile idzie dostac to nie wiem... ale dziala to na takiej zasadzie ze sa blisko ulozone druty pod napieciem. wszystko oddalone jest od swietlowki o pare centymentrow. kiedy taki pechowy komar chce pofruwac kolo swietluwki to wpada na druty i robi "trzask"

cochin
    Guest

Offem chyba mozna- tylko nie bierz wtedy spiderow na reke

loko
    Guest

zastosuj odstraszacze ultradzwiekowe, te nic nie zrobia pajakom a komary ich unikaja..
    pozdrawiam

angelo
    Guest

fajny jest ten elektyczny paralizator widzialem go w holandii a tam much na jednym metrze szesciennym jest dwa kilo wiedz ten aparacik mial duzo pracy i w nocy tylko bylo slychac bzyt bzyt ale przynajmniej nic ci kolo ucha nie bzyczalo. albo wroc do tradycyjnych metod lep na muchy. ja jeszcze robilem tak ze zawsze przed spanie zamykalem swoj pokoj i wybijalem komary(siedzialy najczesciej na jakichs ciemnych przedmiotach. inna propozycja moze byc przeprowadzenie sie na minimalnie 3-cie pietro tam komary nie dolatuja (ja mieszkam na 4 i nie widzialem nigdy komara na oczy a na dworze ich jest zawsze naprawde pelno)

Uprawnienia umieszczania postów