Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Z okazji wstąpienia zaraz do UE ...

PMajdan
    Guest

Re: Z okazji wstąpienia zaraz do UE ...

A ja nie mowie ze od jutra "projekt kurtka" bedzie dzialal

krzdab2150
    Guest

He, he - projekt kurtka, dobre )
    A granicznicy będą trzepać - żeby sę Polakom w głowach nie popier.... po tym wejściu.
    Jak to mówili staorżytni Rosjanie: pożiwiom, uwidim...

rosea
    Guest

do nas Europa puka do drzwi wystarczy jej otworzyc pajączki i zwierzątka pod pazuchę i do domu

PMajdan
    Guest

'Pożyjemy zobaczymy"

Miszqa
    Guest

wszystkie plusy i minusy wyjdą za jakiś czas nie ma co prorokować

Sasquacz
    Guest

Ja cala UE mam serdecznie w dupie! Bez niej tez mamy pajaczki i nie musimy wysluchiwac 'Ody do radosci'. Rzygac juz mi sie chce tym wszystkim. Powstaje drugi Zwiazek Radziecki, a wy ludzie tego nie zauwazacie?!?!?! Socjalizm i propaganda, zaklamane zycie - ot to co oferuje UE.

PMajdan
    Guest

Jaki ziwazek radziecki? pzreciez nikt Ci nie akze sluchac zadnej ODy! CO ty gadasz! Unia... no ja podchodze sceptycznie, ale nam taka unia jest potrzebna. Unia ma swoje wady i zalety. I niewazne - jestesmy za czy nie, naszemu krajowi jest potrzebna.

rastafaq
    Guest

naszemu krajowi ?? raczej burżujom na wysokich stanowiskach, jezeli PMajdanie patrzysz na unie przez pryzmat "przemycanych" pajaczkow to gratuluje. Najwieksza wada jest to ze nie ma z niej wyjscia.

PMajdan
    Guest

O rany, zartowalem sobie z tymi pajakami :| Rasta, U.E jest potrzebna, potrzebny jest obcy kapital, obce inwestycje. Moze zagraniczni politycy z Brukseli jakos podreperuja nasza PL, bo w poslkich politykow to juz nie wierze. No wogule - przyda sie.

Hwarang
    Guest

Sugeruje zamkniecie watku, bo ludzie juz zaczynaja pierdoly opowiadac..............
    Chociaz moze nie, bo uznaja, ze to przez ten "zwiazek radziecki" odebrano im swobode wypowiedzi :P

Uprawnienia umieszczania postów