-
Świateło w faunaboxie.....
Jak rozwiązać problem braku oświetlenia w faunaboxie???? Może jakieś pomysły na przymocowanie żarówki??
-
Re: Świateło w faunaboxie.....
Ustaw lampke nad faunaboxem.
-
Konkretnie chodzi mi o to, że w faunaboxie, nie bardzo da się coś ustawic............ Mi chodzi, żeby żarówka była w środku, nie na zewnątrz....
-
To daj ja do srodka i bedzie w srodku, a jak sie nie da to nie dawaj i po problemie.
Nikt tu ci cudu nie stworzy.
-
tylko uważaj żeby ścianek faunaboxu nie przytopiło...
-
ardi podaj wymiary faunaboxu bo o ile mi wiadomo masz pająka 5 wylinka ,więc nie jest on za wielki.Żarówka 25 wat daje 25-28 stopni temperatury z 10cm więc z małego faunaboxu można szybko zrobić piekarnik. Najlepiej zrób tak jak Azmodan pisze.Możesz na upartego kupić oprawkę do monarzu w sklepie z elektryką w kratce faunaboxu wyciąć otwór i zamontować.Ale to nie najlepszy pomysł i bym tak nie ryzykował na twoim miejscu , temperatura nadtopi przykrywę.
-
-
po co w fanaboxie żarówka?:] lepiej już "ogrzać" całe pomieszczenie, ewentualnie np wstawić do jakiegoś akwarium większego i ogrzać wtedy.... pozatym nie wiem po co
-
No wlasnie, czemu akurat musi byc wewnatrz? To moze sie nie najlepiej skonczyc - spalisz faunaboxa lub pajaka jesliz zapomnisz o regulacji. A jaka to zarowka?
-
ja nie polecam wewnętrznego ustwienia żarówki chyba ze wymiary pomieszczenia beda w miarę duże
Uprawnienia umieszczania postów