Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: niepopolarne karmowe robale

Baku
    Guest

Re: niepopolarne karmowe robale

hyba nie zrozumiałeś co kolega powiedział :P

GALN
    Guest

hehehe Chester86 albo nie zrozumiałeś albo udajesz ,zamiast rzekotek mogłem równie dobrze napisać kurczakami ,wielbłądami na to samo by wyszło i moja odpowieć miała by ten sam sens .Ale ty byś wtedy napisał że pająki wielbłądów nie jedzą.

rastafaq
    Guest

Nie napisał by wielbłądów, bo to dla niego za trudne.
    Napisał by wielblonduf, spójrz jak ten Chester pisze.

Baku
    Guest

a cvo za rurznica jak pisze ??

GALN
    Guest

zapomniałem dopisać bo może faktycznie nie wiesz o co mi chodziło

ty napisałeś Laczego nikt niechoduje amrerukanskich karaczanow jako karmowe?

ja napisałem :równie dobrze mógłbyś się zapytać dlaczego nikt nie karmi rzekotkami na to samo by wyszło

reszta to było wytłumaczenie w czym tkwi problem

rastafaq
    Guest

Baku - w zasadzie bledy ortograficzne az tak mnie nie wkurzają, ale takie przekręcanie wyrazów jak np. "niechoduje amrerukanskich" "wystarszy wysoki terrarium" - nawet bez odmiany.
    Poprostu niektórzy tak piszą, że aż sie ciężko czyta

nokeg
    Guest

ja sie czasem zastanawiam co baku pisze bo nieznam niektórych wyrazów, ale mnie to nie przeszkadza:-) to jest sztuka!! teraz już wiem co baku chce przekzać pisząc: hyba, terz, rórznica itd, na poczatku niewiedziałem. Baku nie pisze tego zeby Cie w jakiś sposób urazić, ale Twoje pismo naprawde jest specyficzne i niepowtarzalne. Przeglądałem raz allegro, czytałem opis... myśle gdzieś takie błędy widziałem na forum... patrze na nick sprzedającego-Baku (lub BakuBak, jakoś tak już dokłądnie nie pamiętam, ale to była Twoja aukcja). Twoje pismo to jak Twój symbol, znak po którym można rozpoznać Twoje posty:-)

Uprawnienia umieszczania postów