-
Rozmiar Smithi
Jakiej wielkości rosną zazwyczaj dorosłe B.Smithi (z odnóżami włącznie). Chodzi mi o takie hodowane w domu (nie takie na wolności)...... Napiszcie jakiej wielkości wy chodujecie?? Bo ja mam filmik, jak znaleźli norkę B.Smithi żyjącego na wolności i on ma jakieś......... 30cm ://///...
Pozdrawiam
-
Re: Rozmiar Smithi
czy mógłbyś mi przesłać ten filmik na poczte albo dać link gdzie ten filmik jest??
-
-
Skad wiesz ze ma 30cm??
Przeciez na tym filmie nie ma zadnej rzeczy do ktorej mozna by porownac wielkosc tego pająka. Nie wierze ze on ma 30cm...
-
Napewno nie ok 15 cm to jego wymiary. Gdy by mial 30 cm bylby zapisany w ksiedze ginesa jako drugi goliat, a jest tylko jeden
-
nie wiem, film (oraz głos w tle) mówi sam za siebie. Zresztą gołym okiem widać, że to bydle a poza tym aż w norce się nie mieścił. Zresztą znam się trochę na grafice i wiem, że zoom duży tu nie był
-
na grafice może sie znasz........ ale ten pajak napewno nie ma 30 cm. na jakiej podstawie to określiłeś.
-
Piękny ptasznik, ale ten pająki, nie wygląda mi na B.smithi.
Spójrzcie ten pająk ma całkowicie ciemny głowo tułów i nie ma wogule żadnych dłuższych włosków na swym ciele.
-
to jeets chyba brachypelma auratum
-
może nie jest to smithi, ale napewno jest ogromny. ile ma nie wiem, ale ma sporo. Dlaczego niekt nie pisze na temat tego postu?? Mieliście pisać o rozmiarach dorosłego osobnika b.smithi...............
Uprawnienia umieszczania postów