-
Re: Dla ludzi, którzy nie wiedzą czym karmić swoje ptaszniki.
1) Bobo - slyszales o czyms takim jak, "all copyrights are restricted (r)"?
2) Nie wklejaj tu tyle textu - zloz sobie jakas stone w necie i tam sie produkuj i tylko link dawaj jak tak Ci na tym zalezy, zeby sie ze wszystkimi podzielic TA TWOJA OBSZERNA wiedza
3) czemu podbisales sie "by BOBO" - skoro sam powiedziales ze to nie Twoj tekst?
-
nie podpisał się on ma taką sygnaturę czy jak to się nazywa wydaje mi się że nie jest z nim tak źle tylko forum osatnio stawia takie wymagania dzięki niektórym osobą
doświadczenie przeliczane jest na ilość postów i pająków.Nie chce mi się tu wklejać postów w których jedna osoba pisze do drugiej a co ty wiesz masz tylko 1 kędziorka lub tylko 6 postów napisałeś.Potem świerzym grupowiczom się to udziela.Zresztą PMajdan hihihi tobie też w pewnym momęcie się to udzieliło bo co 2 post był twój hihihi Idę o zakład że wszedł by tu ten jakiś tam Rik Rest czy jakoś tak lub ktoś bardziej obeznany odpisał by komuś na pytanie a 4 osoby doczepiły by się do niego że co on się tam zna bo ma jednego posta .
-
Dobra, milkne, ale... chodzi o to, ze... hmm... wogule po co jest ten post :P
-
tu można pisać do woli post będzie podobno skasowany Ja PMajdan nic do ciebie nie mam serio to w żadnym wypadku nie była jaka kolwiek aluzja do ciebie to tak ogólnie może ktoś przeczyta i troszkę się nieraz opanuje.
-
-
człowieku (boobo) skąd Ty uciekłeś?
-
powoli? ja myśle ze szybko!!
-
Bobas młody jest i trzeba mu wybaczyć.
Uprawnienia umieszczania postów