-
Re: Dla ludzi, którzy nie wiedzą czym karmić swoje ptaszniki.
No i ja się z tym np. nie zgodzę. Nie każdy ptasznik musi mieć miseczkę z wodą.
-
z tym się nikt nie zgodzi.. to jest nawet śmieszne.. 'Woda przede wszystkim!' ..jakby pająki były ssakami..
-
Moj kedzior za kazdym razem wywala miseczke z woda jak ja poprawie i napelnie
-
chcesz komukolwiek zainponować bo na to wygląda BOOBO muśisz najpierw docenić pracę innych ,czy te odpowiedzi ci nie wystarczyły http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=33902&t=33902
to po co zadajesz pytania na które sam potrafisz sobie odpowiedzieć ?
Wiem że ostatnio na forum panuje niezdrowa rywalizacja przez niektóre bezsensowne posty typu ja uważam że ten jest doświadczony a ten nie a tamten początkujący itd. zapewniam cię że tak myśli tylko pewna mała grupa robiąca te zamieszanie i nie musisz w jaki kolwiek sposób zainponować innym aby brać udział w dyskusjach.
-
Hmm... ale kazdy tu chyba wie, czym karmic swoje pajaki... wiec tytul nie na miejscu
-
lepiej zpujz na sam duł :P
" by BOOBO "
sądze ze " źródło " jest oczywiste :P
-
Bobo - nie badz XERO-Boy`em, bo po co?
-
Dla ludzi, którzy nie wiedzą czym karmić swoje ptaszniki.... przygotowana jest kasacja posta i odeslanie do FAQ.
Mogles chociaz podac zrodlo.
-
nie no gostek jest mocny jedyny w swoim rodzaju... nie zebym sie z niego nasmiewal, ale robi sie powoli denerwujacy
-
Szybko sie robi denerwujacy :P
A swoja drogą to traktowanie tak dosłownie takiej literatury az zniecheca czasami do hodowli pająków, to jak jest wszystko doslownie opisane sprawia , ze niektórzy mysla iż hodowla jest dosyć kłopotliwa, a wcale tak nie jest.
Jak to czytałem to mi sie wydawało, że tyle rzeczy zle robie jak np.karmienie kręgowcami dwa razy w roku, to dla mnie jakas bzdura!!!Napewno nic sie nie stanie pajakowi jak bedzie taki pokarm dostawał czesciej, bo jak np karmic Blondi L 10 jak to zre ile wlezie to swierszczy chyba ze 200 zje.
I jeszcze kilka innych bzdur tam było :P
Nie wszystko sie robi tak jak w ksiazce pisza.
Uprawnienia umieszczania postów