-
miejsce na terr.....
no dajcie mi propozycje gdzie mozna postawic terrarium z pajączkiem apropo moze terrarium stac np w kuchni;/ z góry dzięki
pozdrawiam
-
Re: miejsce na terr.....
A postaw sobie nawet na kiblu... boshe.
-
Ja w kuchni odradzam. Za dużo smrodów, hałasu i w ogóle. Nie dawaj też na parapet bo słoneczko zrobi z pajączka tosta.
Ja mam szafke na pająki (taką ładną oszkloną). Kumpel ma taki regał. A na jednego pajączka to na szafce jakiejś zjadź miejsce.
-
moze stac w kuchni, w zimie moje stały w kuchni bo tam cieplej było(27-28C), teraz moja matka sie czepia ze zabralem pajaki i niema czego ogladac
-
-
przecież pajaki nie słyszą dzwięku
-
Hałas to drgania a drgania sa wyczuwane przez pająki, cos na fizyke sie nie chodziło??
-
mysle nad ustawieniem jednego terra na wzmacniaczu (taki stary i wielki sprzet unitry . troche sie grzeje wiec odpadlby problem z dogrzewaniem no i bylo by ladnie na widoku, tylko boje sie czy to zwierzakowi nie zaszkodzi- wzmacniasz odkrztalca ekran na monitorze z odleglosci 30cm
-
A ustaw - ale nie martw się, że pająk będzie strasznie nerwowy. Trzęśnienie ziemi non stop Ciebie by chyba zdenerwowało no nie?
-
wzmacniacz się nie trzęsie ale i tak nie polecam nie wiem dlaczego;p
pozdrawiam!
Uprawnienia umieszczania postów