-
ułożenie korka?
mam do was pytanie czy ma jakieś znaczenie oklejanie korkiem bocznych szyb bo zawsze okleja się tylnią a niektórzy oklejają też boki i czy ma to jakiś cel oprucz wygądu?
-
Re: ułożenie korka?
TYlko i wyłącznie kwestia estetyki i nic więcej
-
Dambala nie zgadzam się Wolała byś mieć pokój w samych oknach z gapiącymi się przez nie sąsiadów czy tylko jedną sciane w oknach:P Moim zdaniem gad im mneij widzi co jest poza terrarium tym lepiej.
-
Dokładnie, jeśli ma boki również zakryte lub chociaż jedną ściankę zwierzak czuje się bezpieczniej.
-
Poza tym korek dość dobrze trzyma ciepło i jest to całkiem korzystne bo samo szkło szybko oddaje ciepło. Jak jest go więcej to zwierzak będzie miał po prostu cieplej.
-
Dambala nick mnie zmylił:P myślałem, że jesteś kobietą
-
Poza tym po korku zwierzak się wspina czyli tym samym zwiększasz mu powierzchnię użytkową.
-
Mam pytanie czy taki korek moze być taki ze sklepu jak sie czasami ściany okleja czy musi być specjalny jak na biofilu czy coś i czy tgrzeba go czymś malować (jakis lakier czy cós) i ile takie korki ze sklepu kosztują???
Z góry dzięki za odpwoeidź
-
korek moze byc jaki chcesz ale jak chcesz ten ciemnyto kosztuje on 50zl/m2 okolo i jest wiele sklepow gdzie mozna kupic, nie trzeba malowac tylko wydlubywac
-
Ale te co się nimi ściany okleja są w różnych kolorach. Też są niektóre całe np. czerwone albo całę zielone
Uprawnienia umieszczania postów