-
VENGASY
ok to sorka z eniepztrzylem do Faq i zadawlem te pytania ale nawet tamtego niezuwazylem i tego co tam jest ale teraz wszytko juz przeczytalem, jednak brakuje tam sporo i szkzoda ze nigdzi neimoge znalsc wiecej informacji o vengasach wszyscy mowia ze chodowla podobna jak smithi i kedzior ale w "opisach gatónkow" jest napisen ze np wogole inne podloze bo tam substrat kokosowy z piaskiem 1/3. i neizrozumialem 3 razy wiecej piasku czy torfu? bo az dzine mi sie wydaje
-
Re: VENGASY
Podłoże możesz dać jakie chcesz. Najlepszy jest substrat kokosowy lub zwykła ziemia ogrodowa. I VAGANS a nie "vengas".
-
Z tego co wiem, to na substrat kokosowy jeszcze nikt tu nie narzekal, wiec daj mu to.
-
a ja z tego co wiem to piasek jest niebespieczny dla ptaszorow
i pisz powoli jak piszesz posty bo nie mozna zakapować co piszesz
-
PRZESTANCIE Z TYM PIASKIEM BO MNIE SZLAG TRAFI!!!
POMYŚLCIE JAK ŻYJE TAKA BOHEMEI W MEKSYKU?? PRZECIEZ ONA TAM CALY CZAS NA PIACHU SIEDZI!!!
PAJAK PRZEŻYJE NA PIACHU!!
KONIEC Z TA PLOTKĄ. PAJAK MOZE MIEC PIASEK!! (Ale piasek ze względów estetycznych polecam tylko dla pajaków, które w środ. naturalnym żyją na pustyni.)
-
hehe dobrze wiesz gdyz piasek zapycha plucotchawki pajaka
pozdrawiam!
-
Miro przestan sie wymądrzac bo są tu osoby wiedzące o wiele wiecej na temat ptasznikow niz doswiadczenia z kędziorem shaggim. Piasek moze zatykac plucotchawki poniewaz w terra nieda sie zrobic dokładnie tak jak jest w Meksyku tam niema pustyni tak jak sahara (tam jest mocno ubita ziemia ktora nie jest samym piaskiem).
WIĘC NIE WPROWADZAJ W BŁAD INNYCH UZYTKOWNIKOW FORUM!!!!!!
-
co wy z tymi plucotchawkami... jak by sie tak zapychaly to by nie bylo pajakow z nowego swiata
hahahha
to mity ludzie....
-
"niz doswiadczenia z kędziorem shaggim"
POLEGLEM )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
HEHEHE I co loko ma takie samo zdanie.
Uprawnienia umieszczania postów