Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: śmieszna sprawa :)

roko
    Guest

Re: śmieszna sprawa :)

ojj neo z deksza gorszy dzien dzisiaj mamy hehehehe nie którzy wiedza mniej więc trzeba ich naprowadzić a nie zaraz karcic uświadomcie mu ile pająk przechodzi
    pozdrawiam!

Caprice
    Guest

wyluzuj kolego - mówisz o poziomie,a zastanów się jaki poziom reprezentujesz swoimi wypowiedziami.Pozatym samce raczej nie dożywają 14 wylinki...wiec z tą 12 moglabym sie zgodzic jesli chodzi o samca) - a jak sie myle,to wybaczcie ,tez amator jestem

Neo2
    Guest

dobrze przepraszam, mam zły dzien a wrecz tydzien, nie zanosi sie na poprawe, nawet nowe pająki nie pomagają. Jeszcze raz przepraszam wszystkich ktorych uraziłem w jakis sposob ;(

mIRO
    Guest

Dobra neo kazdemu sie zdarza. Ja tez jestem czasem (czesto) wqrzony i wtedy nie odpisuje na forum po prostu. Nie winie cie za nic i sie nie gniewam ani nie obrazam.

msk
    Guest

...i nastal pokoj i zyli dlugo i szczesliwie !

tw182
    Guest

no wlasnie, ja sie tego dowiedzialem od codowcow takich samych "swietnych" jak i pewnie ty neo2, sam jeszcze nie mam wiedzy w praktyce, dlatego caly czas sie chce nowych rzeczy dowiadywac!!!

tw182
    Guest

ja sam z siebie tego nie wyciagnalem! tak mowilo pare osob co niby sie znaja!!

morda
    Guest

mIRO uspokój się albo ...
    Denerwują mnie powoli twoje Wielkie mądrości i 1 mały kędzior. Kędzior kopalnią wiedzy hehehe...

Neo2
    Guest

Ja nigdy nei mowilem takiego czegos, bo wiem ze samice przechodzą wylinki dokąd nie umrą, nie widzialem nigdy tez ptasznika powyzej 14-15wyl. Ale nie wypowiadam sie juz, jeszcze raz przepraszam jak uraziłem kogos nie było to zamierzone.

Diabolo
    Guest

samce dozywaja zaleznie od gatunku od 8 do 12 wylinek... samice linieja do konca zycia... vagans 4-5 cm ciala bedzie okolo 9-10 wylinki.

Uprawnienia umieszczania postów