-
rozna barwa!!!!
mam malego cambridgei L2 moj kumpel ma takiego samego!!! jedyna rzecza ktora je rozni jest to ze moj ma widoczny na odwloku wzorek a jego ma taki caly brazowy odwok (caly jest brazowawy) moj natomiast jest czarny i duzo szybszy od jego!! nie wiem czy one tak maja, czy co?? wiem ze ptaszniki sie roznia ale zeby az tak, a moze jego jest po 1L, bo jest minimalnie mniejszy ma krotsze lapy!!!! co to oznacza...
-
Re: rozna barwa!!!!
nie oznacza to nic. Najprawdopodobniej jego jest młodszy. Albo po prostu pochodzą z innego kokonu i się różnią
-
pochodza z jednego kokonu!!!
-
Być może twój będzie linieć.
-
hmmm ale on od poczatku jest taki....
-
-
Ta... cambridgei se wloski wyczesal... :P
-
tw182 bo on taki porostu jest przy tak małych pająkach to jak byś tak obejżał 20 szt to karzdy będzie inny i nie tylko cambridgei wystarczy że jeden będzie bardziej najedzony lub przed wylinką po wylince czy co tam jeszcze światło inaczej będzie się odbijać od odwłoka i ty będziesz widział całą game od najjaśniejszego do najciemniejszego pająki nie są klonowane aby karzdy miał tyle samo włosków i wyglądał kropka w kropkę.A jeśli masz nadzieję że ktoś się pomylił to sobie odpuść bo żadko się zdarza.hihihi
-
Nazar tym razem ty piszesz głupoty :P:P Wiadomo że tylko naziemne gatunki (nie wiem dokładnie czy wszystkie) wyczesują włoski.
-
NO tak zapomnialem sie. Prosze o wybaczenie
Uprawnienia umieszczania postów