Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: rozna barwa!!!!

Mieszany widok

tw182
    Guest

rozna barwa!!!!

mam malego cambridgei L2 moj kumpel ma takiego samego!!! jedyna rzecza ktora je rozni jest to ze moj ma widoczny na odwloku wzorek a jego ma taki caly brazowy odwok (caly jest brazowawy) moj natomiast jest czarny i duzo szybszy od jego!! nie wiem czy one tak maja, czy co?? wiem ze ptaszniki sie roznia ale zeby az tak, a moze jego jest po 1L, bo jest minimalnie mniejszy ma krotsze lapy!!!! co to oznacza...

SMITI
    Guest

Re: rozna barwa!!!!

nie oznacza to nic. Najprawdopodobniej jego jest młodszy. Albo po prostu pochodzą z innego kokonu i się różnią

tw182
    Guest

pochodza z jednego kokonu!!!

morda
    Guest

Być może twój będzie linieć.

tw182
    Guest

hmmm ale on od poczatku jest taki....

Nazar
    Guest

moze se wloski wyczesal

Azmodan
    Guest

Ta... cambridgei se wloski wyczesal... :P

GALN
    Guest

tw182 bo on taki porostu jest przy tak małych pająkach to jak byś tak obejżał 20 szt to karzdy będzie inny i nie tylko cambridgei wystarczy że jeden będzie bardziej najedzony lub przed wylinką po wylince czy co tam jeszcze światło inaczej będzie się odbijać od odwłoka i ty będziesz widział całą game od najjaśniejszego do najciemniejszego pająki nie są klonowane aby karzdy miał tyle samo włosków i wyglądał kropka w kropkę.A jeśli masz nadzieję że ktoś się pomylił to sobie odpuść bo żadko się zdarza.hihihi

SMITI
    Guest

Nazar tym razem ty piszesz głupoty :P:P Wiadomo że tylko naziemne gatunki (nie wiem dokładnie czy wszystkie) wyczesują włoski.

Nazar
    Guest

NO tak zapomnialem sie. Prosze o wybaczenie

Uprawnienia umieszczania postów