Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Jaki nadrzewny dla mnie.

Bart_n
    Guest

Re: Jaki nadrzewny dla mnie.

jezeli chcesz nadrzewnego to kieruj sie tym zeby był:
    -słabo jadowity
    -nie agresywny (chociarz z tym to i tak niewiadomo na jakiego trafisz)
    -i zeby ci sie podobał
    a szybkość moim zdaniem to tylko wielki + dla nadrzewnych gatunków, troche ostrozności, wyobraźni i będzie ok...
    a Ci którzy nie kupują nadrzewnych gatunków bo myślą ze rok hodowli to za mało to coś im zdobywanie wiedzy wolno idzie...
    wazne zebyś opanował przenoszenie z pojemnika do pojemnika i nic więcej ci do szczęścia nie trzeba...

mich
    Guest

Acha i napewno bezpieczniej jest kupic w miare legodnego nadrzewniaka niż szalonego pseudo-naziemnego murinusa albo cos w tym stylu :P

Bart_n
    Guest

popieram mich przecierz irminia to niejest jakaś ornata itp, ludzie!!! ...

Adrian.moto
    Guest

zgadzam sie z czescia osub zwlaszcza z bart_n i mich mam na oku jedna irminie do kupienia po 8 wylince, i chyba ja kupie ale pierw musze poszukac po zoologicznych jakiegos wysokiego domku dla niej.

SMITI
    Guest

ja po tygodniu znajomości pajków kupiem cambridgei L2 i trzyma się cool. Wcale nie jest szybki taki jak mówią. Obecnie jest L4

Bart_n
    Guest

no i jesteś żywym dowodem tego że tu nie chodzi o miesiące...

mich
    Guest

A więc podsumowując - bez obaw możesz sobie kupić irminie lub cambridgei, oczywiście pod warunkiem że nie brak Ci wyobraźni i podstawowej wiedzy

bartekg
    Guest

Heh, znawcy moi mili... A jakież to niewyobrażalne warunki stawia hodowla np. P.cambridgei? Eh, przecie nie ma tu mowy o A.versicolor, tylko o jednym z najprostrzych w hodowli ptaszników.
    To forum już nie jest tym czym było kilka lat temu, gdzie każdy początkujący mógł liczyć na pomoc. Teraz to parada "znawców" chowających coś od kilku miesięcy i udających że pozjadali wszystkie rozumy... Szkoda...

Bart_n
    Guest

co ześ sie tak zbulwersował hehe ;-) przecierz dostał taką odpowiedz jaką powinien... normalna dyskusja, nie kazdy musi mieć takie samo zdanie... wazne zeby maił argumenty

ponczos
    Guest

Wydaje mi się że tu przede wszystkim chodzi żeby poprostu być czujnym i mieć w miarę dobry refleks. Nie tak jest?!

Uprawnienia umieszczania postów