-
Re: ogolnie o pajakach
raczej można dawać tylko z miejsc gdzie nie ma jakis zanieczyszczeń (z dala od dróg itp.)
-
a jak ewnetualnie oczyscic takiego robala? ja mieskzm blisko pola i tam jest duzo robali na polu raczej neisa znieczyszczone.
-
a i czego neimozna dawac z pola? jakich robali
-
1. Możesz dawać owady z dworu, ale zawsze pewniejsze są świerszcze, mączniki, czy karaczany z hodowli.
2. Wszystkie pająki zapierniczają po szybach. Jedne trochę lepiej, inne trochę gorzej, ale nie polecam zostawiania terra bez przykrycia.
3. Hodowla Smithi, czy Vagansa jest tak samo łatwa jak kędzierzawego.
-
Jimbo nie zgodze się że hodowla vagansa jest taka prosta jak albopilosy vagans jest to pająk agresywny na wszystko się żuca i czesto wyczesuje wloski a do tego jest szybki i ataków np na moją reke jest nie mało!
pozdrawiam!
-
-
Ale warunki ma te same. Z charakterem vagansów jest różnie ale generalnie są nienormalne.
A co za problem hodowlę świerszczy założyć? Ja mam, kumpel ma i jest spox. Odsyłam do forum o karmówkach...
-
Mozesz dawac owady łąkowe, nie ma problemu. Ale nie podawaj pajakow, os, pszczol, itp.
-
Mój jest z tych generalnie nienormalnych. Wredna mać i tyle. Irminia jest bardzo fajna, cambridgei też. Byle z nimi spokojnie i wszystko będzie ok.
Uprawnienia umieszczania postów