Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: ogolnie o pajakach

Grażynka
    Guest

Re: ogolnie o pajakach

raczej można dawać tylko z miejsc gdzie nie ma jakis zanieczyszczeń (z dala od dróg itp.)

Chester86
    Guest

a jak ewnetualnie oczyscic takiego robala? ja mieskzm blisko pola i tam jest duzo robali na polu raczej neisa znieczyszczone.

Chester86
    Guest

a i czego neimozna dawac z pola? jakich robali

Jimbo
    Guest

1. Możesz dawać owady z dworu, ale zawsze pewniejsze są świerszcze, mączniki, czy karaczany z hodowli.
    2. Wszystkie pająki zapierniczają po szybach. Jedne trochę lepiej, inne trochę gorzej, ale nie polecam zostawiania terra bez przykrycia.
    3. Hodowla Smithi, czy Vagansa jest tak samo łatwa jak kędzierzawego.

roko
    Guest

Jimbo nie zgodze się że hodowla vagansa jest taka prosta jak albopilosy vagans jest to pająk agresywny na wszystko się żuca i czesto wyczesuje wloski a do tego jest szybki i ataków np na moją reke jest nie mało!
    pozdrawiam!

pac
    Guest

jedna prosba pisz troche bardziej zrozumiale i co zescie sie uparli na ten dwor?? ))

morda
    Guest

Ale warunki ma te same. Z charakterem vagansów jest różnie ale generalnie są nienormalne.

A co za problem hodowlę świerszczy założyć? Ja mam, kumpel ma i jest spox. Odsyłam do forum o karmówkach...

Awikularia
    Guest

Mozesz dawac owady łąkowe, nie ma problemu. Ale nie podawaj pajakow, os, pszczol, itp.

Iko
    Guest

Mój jest z tych generalnie nienormalnych. Wredna mać i tyle. Irminia jest bardzo fajna, cambridgei też. Byle z nimi spokojnie i wszystko będzie ok.

Uprawnienia umieszczania postów