-
ogolnie o pajakach
ma kilka pytan:
czy wogole niemozna dawac ptasznika zadnych owadow z dworu podobno? tylko wychodowane u siebie?
czy vegas czy jakos tam albo kedziezawy w jakim kolwiek stadium potrafia lazic po szybach?
czy smithi albo vegas sa duzo trudniejsze w hodowli od kedziezawego? bo zastanawiam sie ktorego kupic. kedziezawy niby fajny ale wyglada tak bardzo zwykle nieciekawie
-
Re: ogolnie o pajakach
nie, tak, nie,
Vagans sie mowi
-
hmm no czyli potrafi po szybach ale wjakim stadium? kazdy czy tylko kedziezawy?
-
smithi nie może chdzić po szybach przynajmniej mój a kędziorek od małego chodzi po szybach a vagans jest agrasywny.
-
1) ja cale zeszle lato dawalem koniki polne ptasznikowi chilijskiemu i nic mu sie nie stalo...
2)potrafią, przynajmniej poki nie staną sie grube
3)tak samo łatwe w hodowli jak kedziorek
-
BOOBO nie pieprz że smithi nie może chodzic po szybach jezeli tylko twoj tego nie robi... Myślisz że jak masz pająka danego gatunku ktory nie robi czegoś to wszystkie osobniki tego gatunku też tak mają??!!
-
Ptaszniki bez problemu chodza po szybach.
-
Ja natomiast mam smithiego, zasuwa bo ściankach słoika i całkiem dobrze mu to idze. Więc niema na to reguły
-
a jak z tym dawaniem owadow z dworu?
-
Lepiej miec włany pokarm dla pająków przynajmiej jesteś pewny co mu dajesz - złapiesz coś pod blokiem i nie masz pewnosci ze pokarm jest pozbawiony posozytów
Uprawnienia umieszczania postów