Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: BLONDI romnazanie !!!

Bluff
    Guest

Re: BLONDI romnazanie !!!

ona jest (powiedziano mi 14 wylinka +/- 1) ale jak ją mierzylem to ma tylko 9 cm-10 ciałka. Samiec chociaz jak go mierzylem z nogami to mial ze 25 cm jak sie wyciagnie a przy samicy sie kurczy i widac ze ona od niego duzo masywniejsza.

Dzisiaj tez sie nie udało i prawie probowala go dziabnąć tak byla wkurzona, ale szczesliwie zagonilem samca do jego "zagrody".
    Bede jeszcze dzisiaj probowal w nocy moze sie uda. Mi zawsze noc sprzyja.hehehee

Awikularia---> myslisz ze samica moze jeszcze za młoda?
    i jak to jest z tymi zaślepionymi porami ? to prawda ze zdolna jest do rozrodu przez jakis czas po wylince?

Pozdrawiam

Awikularia
    Guest

Czasami jest tak, ze samica po prostu nie chce tego akurat samca i nic jej nie zrobisz. Np. do mojej samicy A. geniculata bardzo trudno dobrac samca - juz 3 pogonila, nie chciala ich wcale. Mam teraz czwartego, zobaczymy co na siebie powiedza. Dlatego doswiadczeni hodowcy radza miec co najmniej 2 samice z jednego gatunku. Bo nader czesto zdarza sie, ze jedna smica nie chce samca, a druga na tego samego reaguje ogniscie... Moze po prostu twojej samicy, Bluff, nie odpowiada partner...

Grażynka
    Guest

hehe jest za brzydki

Jaca
    Guest

To raczej samiec jakiś niewyrośnięty :/
    Wyślij samiczkę na dietę :P

Bluff
    Guest

zobaczymy dzisiaj. Jak nie bedzie znowu jej pasował to mu zrobie french manicure i moze go zechce

Uprawnienia umieszczania postów