Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: BLONDI romnazanie !!!

Bluff
    Guest

BLONDI romnazanie !!!

wczoraj probowalismy rozmnozyc therphose blondi

samca zaganialem 3 razy ale niestety nie potrafil samicy podniesc
    a ta zamiast sie dac to sie kladla na dno terrarium i nic wiecej nie chciala samiec probnowal ja podniesc ale widzielsmy ze wkladal jej nogoglaszczki pod brzuch lecz w koncu do niczego nie doszlo.
    podczas gdy ją podnosil ona jakby pukała go przednia parą odnozyw jego nogi i dziwnie sie poruszala.
    w koncu samiec zrezygnowal ( TAK BYLO 3 RAZY) no i go zagonilem z powrotem.

czy ktos oze wiedziec co to oznacza? moze tym pukaniem ona chciala mu dac do zrozumienia zeby odszedl ? ze go nie chce?
    bo albo ma zaslepione pory albo jescze nie ma ochoty na seks?

obytych w temacie prosze bardzo o odp i pomoc.
    jutro bedziemy probowali jescze raz tak wiec sie pytam

Pozdrawiam
    Dariusz
    moje gg: 1850646
    sms 509523969

mail elflegolas@wp.pl

Awikularia
    Guest

Re: BLONDI romnazanie !!!

Jakby go nie chciala, to by go zdecydowanie pogonila. Tak to bywa z dopuszczaniem pajakow, czasami trzeba to robic kilka razy. Samiec "bebni" do samicy, a samica odpowiada podobnie. Najprawdopodobniej byly to zaloty obydwu stron. Nie zalamuj sie i probuj dalej, rozmnazanie Theraphosa nie nalezy do najlatwiejszych.

Bluff
    Guest

dzieki
    dzisiaj tez bebniła tylko ona w niego to wyglada jakby go poganiala a on mowi "no spokojnie spokojnie zaraz dojde" ale w koncu nie moze dac jej tego czego ona chce . I jescze wygladalo jkakby tańczyła, bo sie poruszala jakby krecila biodrami Bebnila w niego nogami ale on mial jakies tylko odruchy szybkie i widac ze raz chcial uciec a raz nie.Ona go do rogu zapędziła,bo ten chciał nawiać troche sie "pobębnili" no i uciekł od niej znowu ale juz z nerwow mu sie nogi cale czas trzesly. I prawie po glowie jej sie probowal wdrapac na zew. akwarium))
    pozdrawiam
    Dariusz

bedzie dobrze

Nazar
    Guest

Trzeba byc cierpliwym
    Powodzenia

tomek 3miasto
    Guest

a czy wiecie moze kto ma mlode blondi do sprzedania tak do L4-5 ?

morda
    Guest

Zapytaj Mantida i Kudłatego.
    Od nich mam moją samicę po 3 wylinkach

Nazar
    Guest

TomekG ma we wtorek dostalem od niego

GALN
    Guest

Bluff opisuj postępy i co z tego wynikło będę dopuszczał murinusy i bardzo mnie ciekawi zachowanie twoich zakochanych.

Awikularia
    Guest

Bluff, powiedz mi jeszcze w jakim wieku jest twoja samica, a jak nie wiesz tego, to ile ma cialka w cm...

Metall
    Guest

GALN ja tez bede dopuszczal murinusy i vagansa jestem ciekaw czy samiec murinusa da rade samiczce ktora ma 7cm cialka i jak na murinusa jest olbrzymia.

Uprawnienia umieszczania postów