-
BLONDI romnazanie !!!
wczoraj probowalismy rozmnozyc therphose blondi
samca zaganialem 3 razy ale niestety nie potrafil samicy podniesc
a ta zamiast sie dac to sie kladla na dno terrarium i nic wiecej nie chciala samiec probnowal ja podniesc ale widzielsmy ze wkladal jej nogoglaszczki pod brzuch lecz w koncu do niczego nie doszlo.
podczas gdy ją podnosil ona jakby pukała go przednia parą odnozyw jego nogi i dziwnie sie poruszala.
w koncu samiec zrezygnowal ( TAK BYLO 3 RAZY) no i go zagonilem z powrotem.
czy ktos oze wiedziec co to oznacza? moze tym pukaniem ona chciala mu dac do zrozumienia zeby odszedl ? ze go nie chce?
bo albo ma zaslepione pory albo jescze nie ma ochoty na seks?
obytych w temacie prosze bardzo o odp i pomoc.
jutro bedziemy probowali jescze raz tak wiec sie pytam
Pozdrawiam
Dariusz
moje gg: 1850646
sms 509523969
mail elflegolas@wp.pl
-
Re: BLONDI romnazanie !!!
Jakby go nie chciala, to by go zdecydowanie pogonila. Tak to bywa z dopuszczaniem pajakow, czasami trzeba to robic kilka razy. Samiec "bebni" do samicy, a samica odpowiada podobnie. Najprawdopodobniej byly to zaloty obydwu stron. Nie zalamuj sie i probuj dalej, rozmnazanie Theraphosa nie nalezy do najlatwiejszych.
-
-
Trzeba byc cierpliwym
Powodzenia
-
a czy wiecie moze kto ma mlode blondi do sprzedania tak do L4-5 ?
-
Zapytaj Mantida i Kudłatego.
Od nich mam moją samicę po 3 wylinkach
-
TomekG ma we wtorek dostalem od niego
-
Bluff opisuj postępy i co z tego wynikło będę dopuszczał murinusy i bardzo mnie ciekawi zachowanie twoich zakochanych.
-
Bluff, powiedz mi jeszcze w jakim wieku jest twoja samica, a jak nie wiesz tego, to ile ma cialka w cm...
-
GALN ja tez bede dopuszczal murinusy i vagansa jestem ciekaw czy samiec murinusa da rade samiczce ktora ma 7cm cialka i jak na murinusa jest olbrzymia.
Uprawnienia umieszczania postów