Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: co to jest ?????????

wenx
    Guest

Re: co to jest ?????????

zostawcie chlopaka... wielcy znawcy :\
    czy wy nawet zachować się nie potraficie?? normalnie mu odpowiedziec a nie buhahaha... coś wam na mózg padło.

pac
    Guest

znaja sie na pajakach ale o dobrym wychowaniu nie maja zielonego pojecia.. starzy im nie wpoili..

Awikularia
    Guest

Przepraszam, bardzo, ja sie nie smieje. Powiedzialam 3 razy, ze to cambridgei. Baku, ostatnie zdjecie przedstawia moja wlasna samice P. cambridgei. Zdjecie bylo robione w kuchni, na bialych meblach, niezbyt dobrym aparatem - no i jak wyszlo, to widac. Normalnie nie ma tego zlotego polysku i jest normalna. Nalezy takze pamietac, ze tuz po wylince (no i pare dni pozniej) pajaki maja bardziej zywe barwy - tak jest na zdjeciu pierwszym. Pajak jest jeszcze dosc chudy. To najzupelniej normalne, sprawdzcie na swoich pupilach. Zdjecie srodkowe jest podobne, albo rozjasnione, albo pajak jest przed wylinka. Moja P. irminia na przylkad kilka dni przed wylinka jest brazowa, a nie czarna.... Ale to nie oznacza, ze to jakas inna barwna odmiana. Na pierwszym zdjeciu moze byc takze hybryda P. cambridgei&P. irminia.

RRD
    Guest

sorry wszytki wprowadziłem małe zamieszanie ale myslałem że to jest irmnia !!!!! TAk jak powiedział rokko "zmyliły chłopaka te czerwone-pomarańczowe paski na końcach odnóży" - dokładnie tak było Sorry wszytkim

Baku
    Guest

a no luz , wsumie nie pomyślałem o tym :P

zwracam honor :P

Baku
    Guest

a ty nie przepraszaj ikogo bo nie masz za co :P

msk
    Guest

Baku, mam drobna prosbe :E
    Mozesz zdownsizeowac swoje zdjecie w sygnaturce?

mich
    Guest

dołączam się do prośby msk ta potezna sygnatura zaczyna troche denerwowac

morda
    Guest

Mnie to też denerwuje a jak wiadomo z władzą lepiej nie zadzierać )))

GALN
    Guest

prawda mniejsze było by lepsze a tak nie wiadomo co gdzie czy to co Baku pisze to opis do zdjęcia czy jak hihihi

Uprawnienia umieszczania postów