-
Re: czy ma ktos jakis pomysl na przechowywanie wylinek
Powodzenia z tymi pudełkami po kliszy jak będziesz miał kilka(naście) pająków.
-
mam zajebista zecz, stare albumu po zdjeciach lub niektore nowe bo wlasnie taki mi moj starszy pokazal, sztywna tektorka i "listek folii" i po prostu w to wsadzic wylinke i podpisac. trzyma sie dobrze nie wypada i przez co tez nie niszczy sie :P ---> chociaz mam je w tym od godzinki... ale sie jeszcze nie zniszczyly hehe e
-
Tomek, ale ta wylinka po uschnieciu bedzie Ci sie w tej folii lamac najprawdopodobniej..
-
przycisk szukaj to juz bylo
-
Ja mam 16 pudelek po kliszy z wylinkami pajaczkow (dla kazdego oddzielna) :> Najwieksza jest osma, jeszcze sie zmiescila, nastepna juz chyba nie wejdzie
-
ten album ma dosys sztywne strony tak wiec chyba nie powinna sie polamac chociaz nie jestem do konca o tym przekonany... ale mysle ze napewno bedzie lepiej ja trzymac w czyms takim niz w pudelku po kliszy - wtedy sie na pewno polamie ... chyba hehe
-
Do tych większych dobre są w pudełka po sałatce. Takie w jakich często sprzedają świerszcze.
-
Ja tam biore tekture przyklejam przezroczystym klejem nogi wylinki, wycinam karton to rozmiarow gablotki i przyklejam do niej i jest git,
Uprawnienia umieszczania postów