Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: czy ma ktos jakis pomysl na przechowywanie wylinek

morda
    Guest

Re: czy ma ktos jakis pomysl na przechowywanie wylinek

Powodzenia z tymi pudełkami po kliszy jak będziesz miał kilka(naście) pająków.

tomek 3miasto
    Guest

mam zajebista zecz, stare albumu po zdjeciach lub niektore nowe bo wlasnie taki mi moj starszy pokazal, sztywna tektorka i "listek folii" i po prostu w to wsadzic wylinke i podpisac. trzyma sie dobrze nie wypada i przez co tez nie niszczy sie :P ---> chociaz mam je w tym od godzinki... ale sie jeszcze nie zniszczyly hehe e

mich
    Guest

Tomek, ale ta wylinka po uschnieciu bedzie Ci sie w tej folii lamac najprawdopodobniej..

Robson
    Guest

przycisk szukaj to juz bylo

Hwarang
    Guest

Ja mam 16 pudelek po kliszy z wylinkami pajaczkow (dla kazdego oddzielna) :> Najwieksza jest osma, jeszcze sie zmiescila, nastepna juz chyba nie wejdzie

tomek 3miasto
    Guest

ten album ma dosys sztywne strony tak wiec chyba nie powinna sie polamac chociaz nie jestem do konca o tym przekonany... ale mysle ze napewno bedzie lepiej ja trzymac w czyms takim niz w pudelku po kliszy - wtedy sie na pewno polamie ... chyba hehe

Jimbo
    Guest

Do tych większych dobre są w pudełka po sałatce. Takie w jakich często sprzedają świerszcze.

Neo2
    Guest

Ja tam biore tekture przyklejam przezroczystym klejem nogi wylinki, wycinam karton to rozmiarow gablotki i przyklejam do niej i jest git,

Uprawnienia umieszczania postów