Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Kropkówka z wody z cukrem

loko
    Guest

Re: Kropkówka z wody z cukrem

o takim pomysle nie słyszałem... choc teoretycznie pajaki głównie buduja swoja mase i pancez z cukru... jest on tez głownym zrodłem energii... wiec kto wie...
    choc mysle ze glukoza w ytm przypadku nie jest ich ulubionym cukrem, chyba wola chityne

Diabolo
    Guest

dorosly raczej nie bedzie - kedzior po 7 wylince przeciez...
    10% ze mu sie uda przezyc

MaChNiC
    Guest

no wiesz tak mi podpowiedział kudłaty zeby mu dac wode+cukier pod zęby jadowe moze je zlize czy jakos tak
    kocham go ale ejstem skur....... ze to zrobiłem nei dawałem jeść ale dałem mu pare razy ale nie wiem czy za mało bo nei jadł 3-4 miechy to chyba dużo nie ?
    co mam robić ? wygląda moze troszke lepiej , polozylem go w małym pudełku na papierze toaletowym bardzo dobrze zmoczonym i trzymalem go na tym ok.2 godz ale zdjełem bo na tym zimno ....... teraz dałem większą temp....... może wygląda 5 setnych lepiej ale nie zbyt........ co robić ? AHA - byłem a aptece po ten cudowny elixir życia który dał Baku ale facet powidział że nie mogą tego zrobić .. nie wiem czemu , chyba nei mają składników ...... i nie moge tego w domu zrobić .. bo tam są pierwiastki i takie coś czego nie widziałem i nie moge sie pokapować :] :[ ... ja mam mało lat powiedzmy ze 14 :/ .........

NIE CHCE GO ODDAĆ NA PASTWE LOSU !! MOŻE JEST JAKIŚ INNY ŁATWY PRZEPISIK CO MOŻE MU POMUC ?? SŁUCHAJCIE - IDE DO DROGIEJ APTEKI ZARAZ WRACAM I WAM POWIEM CO MI POWIEDZIELI !

MaChNiC
    Guest

Apteka zamknięta ..... co mam mu dać żeby nie umarł... najlepiej cośco jest dla nich dobre,daje energie...... mam strzykawki dla cukrzyków ...... ale nie mam składników... dopiero jutro mógłbym je miec...... ale moze byc zapóźno

roko
    Guest

4 miesciace mowisz a moze to poprostu zwykla glodowka pająka przecież to nie tak dużo! napisz co to za pająk i jak się zachowuje może byl przesuszony??
    pozdrawiam!

Baku
    Guest

masz jakiś uniwerek w mieście ?? pujdz na wydział hemi , zrub ładne oczy do spruchniałej chemiczki i po sprawie ,,,,

loko
    Guest

heheh kroplowke pajakowi ??? a z czego chcesz ja zrobic??
    nie no daj spokuj nic nie poradzisz...
    pajakom nie robi sie kroplowek ))
    chyba ze chcesz byc pierwszy
    .....
    tak jak baku mowi, moze jest prtzesuszony.... to na talez z woda go dawaj i przetrzymaj tak z 15 min

jak bys mu wstrzyknoł wode z cukrem to by tego nie przezykl na 100%

Awikularia
    Guest

I w co chcesz te igle wbic, w odwlok? To raczej zamroz od razu zwierzaka, aby sie dodatkowo nie meczyl...

Nic juz nie poradzisz, czekaj, albo wyzdrowieje, albo padnie. Choroby pajakow sa tak malo znane, ze nie mozemy ich leczyc, niestety. Tak czasami bywa, mi wlasnie pada A. versicolor (6 wyl.) - i nic na to nie moge poradzic...

Atrax Robustus
    Guest

To wszystko jest teoretyczne. Trzeba dysponowac mikroigla... itd. itp. Ale zastrzyk dla pajaka normalnym "oprzyrzadowaniem" odpada.

loko
    Guest

Awika.... tak mi przykro

Uprawnienia umieszczania postów