-
Re: Kropkówka z wody z cukrem
o takim pomysle nie słyszałem... choc teoretycznie pajaki głównie buduja swoja mase i pancez z cukru... jest on tez głownym zrodłem energii... wiec kto wie...
choc mysle ze glukoza w ytm przypadku nie jest ich ulubionym cukrem, chyba wola chityne
-
dorosly raczej nie bedzie - kedzior po 7 wylince przeciez...
10% ze mu sie uda przezyc
-
-
Apteka zamknięta ..... co mam mu dać żeby nie umarł... najlepiej cośco jest dla nich dobre,daje energie...... mam strzykawki dla cukrzyków ...... ale nie mam składników... dopiero jutro mógłbym je miec...... ale moze byc zapóźno
-
4 miesciace mowisz a moze to poprostu zwykla glodowka pająka przecież to nie tak dużo! napisz co to za pająk i jak się zachowuje może byl przesuszony??
pozdrawiam!
-
masz jakiś uniwerek w mieście ?? pujdz na wydział hemi , zrub ładne oczy do spruchniałej chemiczki i po sprawie ,,,,
-
heheh kroplowke pajakowi ??? a z czego chcesz ja zrobic??
nie no daj spokuj nic nie poradzisz...
pajakom nie robi sie kroplowek ))
chyba ze chcesz byc pierwszy
.....
tak jak baku mowi, moze jest prtzesuszony.... to na talez z woda go dawaj i przetrzymaj tak z 15 min
jak bys mu wstrzyknoł wode z cukrem to by tego nie przezykl na 100%
-
I w co chcesz te igle wbic, w odwlok? To raczej zamroz od razu zwierzaka, aby sie dodatkowo nie meczyl...
Nic juz nie poradzisz, czekaj, albo wyzdrowieje, albo padnie. Choroby pajakow sa tak malo znane, ze nie mozemy ich leczyc, niestety. Tak czasami bywa, mi wlasnie pada A. versicolor (6 wyl.) - i nic na to nie moge poradzic...
-
To wszystko jest teoretyczne. Trzeba dysponowac mikroigla... itd. itp. Ale zastrzyk dla pajaka normalnym "oprzyrzadowaniem" odpada.
-
Awika.... tak mi przykro
Uprawnienia umieszczania postów