-
Kropkówka z wody z cukrem
Kolega ma problem - zdycha mu pajak. Ktos mu powiedzial ze nalezy podac pajaczkowi wode z cukrem, on chce to zrobic polewajac mu nia kolce jadowe, ale domyslam sie ze trzeba to zrobic kroplowka? Podajcie jakies wskazowki, gdzie dokladnie nalezy wbic igle i czy taki roztwor wogole moze go uratowac?
-
Re: Kropkówka z wody z cukrem
woda z cukrem?? eeee i dotego ne kolce jadowe eeeee nie słyszalem o czymś takim
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=17722&t=17722 wejdź tu może to ci coś pomoże
pozdrawiam!
-
juz czytalem tego posta.
Sam wczesniej nie slyszalem zeby ratowac pajaki woda z cukrem...
Wiem ze pajaczek to albopilosa po 7 wyl, pada dla tego ze dluuuugo nie jadla (i rzecz jasna nie chce jesc).
-
może idź do apteki wyproś może ci ten roztwór zrobią??
pozdrawiam!
-
Zależy co to za pająk... Jak dorosły samiec to pewnie już jego dni. Jak mi zdychał to podwyższyłem wilgotnosć i temperature i było ok.
-
Nie ma czasu na przyzadzanie roztworu z tych trudno dostepnych skladnikow. Tak jak napisalem pajak jest po 7 wyl. Moze znacie jeszcze inne sposoby na podratowanie?
-
1) włożyć pająka do lodowy
2) możesz spróować dać wylinke może przerobi ją na glukoze
-
wylinke ? mam mu dać jego skóre ?? w lodówce zginie !!
-
no w lodówce zginie ale to w ostatecznosci a co do wylinki to czesto nie które pająki jedzą poto żeby się wzmocnić jeżeli nie ma już żadnych możliwości to się prubuje wszystkiego!
pozdrawiam!
-
one nie są trudno dostępne , wiekszośc z nich znajdziesz w kuchni , , , a ze trzeba je precyzyjnie przyrządzić to inna sprawa , jakbyś sie postarał to byś miał je w 24 godziny ( zroboną mixture )
z tą kroplówką z cuktu to myślałem ze padne :P , , , to by go zabiło szybciej nirz rozjuszony murinusek :P
a co zrobić ,, weź go zostaw wspokoju bo jak to samiec to nic nie zrobisz a jak samica to terz zabardzo nie pomorzesz ,,,,
Uprawnienia umieszczania postów