-
robaki
Moze to głupie pytanie ale ktos mi powiediał ze pajakow nie proponował mi karmic pajakow ronakami wetkarskimi dlaczego?
-
Re: robaki
Ten ktos sie pomylil. Te robaki to pinki i mlode pajaki z checia je jedza. Nie dawaj tylko czerwonych pinek bo sa barwione, choc znam hodowcow ktorzy podawali takie i nic sie nie dzialo
-
Ja daje mojemu kedziorowi (teraz jest L2) tylko czerwone wlasnie po to zeby stwierdzic czy cos sie dzieje i narazie nie ma zadnych skutkow ubocznych... poza tym za jak sie naje to jest taki rozowawy :P
-
Albopilosum red form hihihihihi
-
mozesz dawac, bez problemow, bardzo je lubia... barwione tez nie powinny zaszkodzic bo w wiekszosci sa barwione naturalnie, choc lepiej dmuchac na zimne
-
moim zdaniem kolorowe nie powinny szkodzic, ryby je jedza i nic, ptaki tez i nic, samym robakom tez nie przeszkadza ze sa pomalowane i sie z nich muchy wylegaja wiec czemu by mialo zaszkodzić pajaczkowi ? :|
-
smash napisał(a):
> ryby je jedza
No jedzą ale ile tych ryb później przeżywa po złapaniu, albo ile tych ryb jeżeli wupuszasz widzisz po jakimś czasie?
-
zapewniam Cie ryby nie zdychaja od pinek
-
tyle to wiem tylko zastanawiała mnie twoja wypowiedź
-
to zależy,ale powinny czerwony barwnik wydalać z organizmu.U mnie Poecilotherie po czerwonych pinkach srały na czerwono,a nie na biało Ale od tego czasu przestałem podawać i myśle że to z korzyścią dla nich.I nie wiadomo czy ktoś będzie miał słabszego ptasznika na te czynniki to wtedy ptasznik może sie zatruć i nawet paść to zależy już od pająka, ale zawsze lepiej uważać... Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów