Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: robaki

b.s
    Guest

robaki

Moze to głupie pytanie ale ktos mi powiediał ze pajakow nie proponował mi karmic pajakow ronakami wetkarskimi dlaczego?

Nazar
    Guest

Re: robaki

Ten ktos sie pomylil. Te robaki to pinki i mlode pajaki z checia je jedza. Nie dawaj tylko czerwonych pinek bo sa barwione, choc znam hodowcow ktorzy podawali takie i nic sie nie dzialo

Cizar
    Guest

Ja daje mojemu kedziorowi (teraz jest L2) tylko czerwone wlasnie po to zeby stwierdzic czy cos sie dzieje i narazie nie ma zadnych skutkow ubocznych... poza tym za jak sie naje to jest taki rozowawy :P

GALN
    Guest

Albopilosum red form hihihihihi

loko
    Guest

mozesz dawac, bez problemow, bardzo je lubia... barwione tez nie powinny zaszkodzic bo w wiekszosci sa barwione naturalnie, choc lepiej dmuchac na zimne

smash
    Guest

moim zdaniem kolorowe nie powinny szkodzic, ryby je jedza i nic, ptaki tez i nic, samym robakom tez nie przeszkadza ze sa pomalowane i sie z nich muchy wylegaja wiec czemu by mialo zaszkodzić pajaczkowi ? :|

Luger
    Guest

smash napisał(a):

> ryby je jedza

No jedzą ale ile tych ryb później przeżywa po złapaniu, albo ile tych ryb jeżeli wupuszasz widzisz po jakimś czasie?

smash
    Guest

zapewniam Cie ryby nie zdychaja od pinek

Luger
    Guest

tyle to wiem tylko zastanawiała mnie twoja wypowiedź

Tony_666
    Guest

to zależy,ale powinny czerwony barwnik wydalać z organizmu.U mnie Poecilotherie po czerwonych pinkach srały na czerwono,a nie na biało Ale od tego czasu przestałem podawać i myśle że to z korzyścią dla nich.I nie wiadomo czy ktoś będzie miał słabszego ptasznika na te czynniki to wtedy ptasznik może sie zatruć i nawet paść to zależy już od pająka, ale zawsze lepiej uważać... Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów