-
Re: Czy pająk może zdechnąć z za dużej wilgotności???
uważaj żeby od takiej wilgotności na pająku nie osiadła jakaś pleśn lub grzyb.Najlepiej nie rób bardzo dużo otworów w pojemniczku,wystarczy kilka małych,a podłoże zachowaj cały czas w stanie wilgotnym(ale nie żeby było aż mokro
-
-
tez mam faunabox'a i otwory wentylacyjne - te na okolo - zakleilem tasma, dzieki temu mam wieksza wilgotnosc i rowniez dluzej ja podczymuje
-
Oczywiscie pajaki pustynne + duza wilgotnosc = katastrofa. Na pewno slyszeliscie o wypadkach, kiedy rosea lapala plesn, gdyz ktos zbyt mocno przesadzil z wilgotnoscia. Powinno sie stwarzac warunki jak najbardziej zblizone do naturalnych.
-
i tutaj wlasnie mam kolejne pytanie. mlode chromatopelmy zyja na wigotniejszych terenach, a potem ida w suche... i wlasnie kiedy to one ida na te suche?? ktora wylinka??
-
tak moj smithi umarl ( poniewaz byl pierwszym moim pajakiem moja wiedza nie byla jeszcze,,, taka jak teraz chociaz nie wiem wszystkiego ale jeszcze irminka nie padla czyli jest dobrze. a umarl dlatego bo wepchnalem mu kabel grzewczy do
terra- a wysoka temperatura + wilgotnosc; tego juz moj pajak nie zniosl... czyli mozna powiedziec ze go ugotowalem,,,, ;( ;( nieduzo brakowalo abym sie poplakal
-
normalnie przyda ci sie FAQ i nic wiecej :-/
-
no jak go wzucisz do wanny pełnej wody to będzie pływał HEHEHE <--- zarcik
tak na serio to raczej nie zdechnie... chyba ze nalejesz mu naprawde sporo wody .. wystarczy spryskac spryskiwaczem polowe FB albo terra i juz jest looz !! nie ma w tym przypadq zagrozenia !
powodznia z tym pajączkiem
Uprawnienia umieszczania postów