Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: muszę się porzegnać

werni
    Guest

Re: muszę się porzegnać

Ladnie to tak tatusiow i mamusiow oszukiwac?? a fee.. hyhy.. ;P

Miszqa
    Guest

walcz, nie daj się ja też miałem "zakaz" a jak pzyszly pająki pocztą to mama dała sobie spokój:] i tak sie zaczęło:]

darktiger
    Guest

jakby pająk przyszedł pocztą to mama zawałuby dostała. czubki otwierają mi pocztę prywatną.

persea
    Guest

trzeba odpowiednio dozować drastyczne informacje

msk
    Guest

Takie, jak na przyklad "jestem w ciazy"

koleś
    Guest

ja swoje nadal trzymam w ukryciu. Najpierw w szafie, później (do teraz) w komórce
    ale pare dni temu przyniosłem je i położyłem na półce (są w widocznym miejscu, lekko przysłanięte paczką suszonych rozwielitek) a mama i tak nic nie zauważyła

loko
    Guest

to moze przygotuj ja delikatnie, nie wiadomo jak zareaguje...jak juz zobaczy
    szczególnie po tych artykułach w gazetach.. pajaki zabojcy, włochate bestie.. itp )

Masa
    Guest

Powinenes pogadac moze zmieni swoje stanowisko...jak oddalem w opieke moje ponki swojemu dobremu kumplowi gdy na dlugo wyjechalem, to powiedzial matce ze znalazl (wyl. 4 i 5ta) i nie czepiali sie
    Zawsze mozesz wkrecic ze nie wiedziales ze tak urosnie) a powaznie mowiac. Pogadaj bo moze ci sie uda przekonac rodzinke.Jesli nie hmm...to 3m sie i narencja

bachus
    Guest

ja bym tam trzymał w ukryciu, zreszta sam chowam jednego a będzie ich dużo więcej, na legala mam narazie 2 sztuki

Quit13
    Guest

Niby mam smithi kupić, ale też starzy są nie zachwyceni, ale i tak kupię. Każdemu się coś od życia należy. Pozdrawiam ci "darktiger", mam nadzieję że twoim staerzym przejdzie.

Uprawnienia umieszczania postów