-
Re: muszę się porzegnać
Ladnie to tak tatusiow i mamusiow oszukiwac?? a fee.. hyhy.. ;P
-
walcz, nie daj się ja też miałem "zakaz" a jak pzyszly pająki pocztą to mama dała sobie spokój:] i tak sie zaczęło:]
-
jakby pająk przyszedł pocztą to mama zawałuby dostała. czubki otwierają mi pocztę prywatną.
-
trzeba odpowiednio dozować drastyczne informacje
-
Takie, jak na przyklad "jestem w ciazy"
-
ja swoje nadal trzymam w ukryciu. Najpierw w szafie, później (do teraz) w komórce
ale pare dni temu przyniosłem je i położyłem na półce (są w widocznym miejscu, lekko przysłanięte paczką suszonych rozwielitek) a mama i tak nic nie zauważyła
-
to moze przygotuj ja delikatnie, nie wiadomo jak zareaguje...jak juz zobaczy
szczególnie po tych artykułach w gazetach.. pajaki zabojcy, włochate bestie.. itp )
-
Powinenes pogadac moze zmieni swoje stanowisko...jak oddalem w opieke moje ponki swojemu dobremu kumplowi gdy na dlugo wyjechalem, to powiedzial matce ze znalazl (wyl. 4 i 5ta) i nie czepiali sie
Zawsze mozesz wkrecic ze nie wiedziales ze tak urosnie) a powaznie mowiac. Pogadaj bo moze ci sie uda przekonac rodzinke.Jesli nie hmm...to 3m sie i narencja
-
ja bym tam trzymał w ukryciu, zreszta sam chowam jednego a będzie ich dużo więcej, na legala mam narazie 2 sztuki
-
Niby mam smithi kupić, ale też starzy są nie zachwyceni, ale i tak kupię. Każdemu się coś od życia należy. Pozdrawiam ci "darktiger", mam nadzieję że twoim staerzym przejdzie.
Uprawnienia umieszczania postów