Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Pająki w HBO

Sasquacz
    Guest

Pająki w HBO

02 maja o 21.00 w HBO film pt'ATAK PAJĄKÓW'. Widziałem zwiastuny i wygląda mi to na komedię, ale zobaczymy czy bedzie sie z czego smiac...

Goblin
    Guest

Re: Pająki w HBO

to podobno jest horror ale szkoda gadac ja przy tym ziewałem

DragoN16
    Guest

fajny był kawałek jak po pustyni uciekali na motorach przed skakunami

mich
    Guest

Heheh, ogladalem to, totalna bajka :P Nie polecam, szczegolnie terrarystom.

king
    Guest

na osobach nie znajacych sie robi wrazenie, ale dla mnie to jeden z najgorszych filmow

msk
    Guest

Tak czy siak, calkiem ladnie wyrenderowane spajdery byly i tylko dlatego warto obejrzec =) Szczegolnie poscig w tunelu =)

mich
    Guest

Moze i niektore akcje robia wrazenie jednak ogolnie film do dupy delikatnie mowiac

Adam Fojcik
    Guest

Szczególnie polecam scene ucieczki na pustyni...przyjrzyjcie sie uważnie śladom pozostawianym przez skakuny...i co zobaczycie?
    Że skakuny są tak lekkie że nie pozostawiają śladów na piasku Takiego badziewnego montażu nawet ja bym nie zrobił

koleś
    Guest

a ja oglądałem i ten film (nie podobał mi się) oraz drugi, którego nazwa angielska brzmi "Arachnofobia" a Polska również "Atak pająków" i był to już lepszy film, bardziej choror niż komedia i opowiadał o tym że z wenezueli (chyba z tamtąd) przez przez przypadek przywieźli nieznany gatunek inteligentnego pająka i o ile dobrze pamiętam to on składał jaja w ludziach a próbował z nim walczyć lekarz który miał arachnofobie i okazało się że w jego piwnicy nie ma żadnych pająków, bosiedzi tam tylko największa samica (królowa??) a na koniec walczył z nią "ręcznie"
    dawno to leciało i mogłem coś przekręcić ale ten film wywarł na mnie wrażenie bo pająki nie były ogromne tylko rozmiarów naszych pupili i jedynie troche rozbawiła mnie ta scena walki z tym pająkiem

persea
    Guest

przyznaje film to totala porażka...

Uprawnienia umieszczania postów