-
Re: czy to wylinka?
Wylinka potrfa okolo 0,5 godziny
-
A mi sie wydaje, ze to po prostu mycie sie.
-
dokladnie, nigdy nie widziałem zeby spider głaskał sie po "głowie" przed wylinka...
-
Troche sie uśmiałem czytając to, "moj pająk od 15min. porusza nogami po głowie, czy to wylinka?" hehe widzialem wiele stwierdzen i pytan niedoswiadczonych chodowcow ale to mnie rozbroiło. On poprostu sie czysci, bedzie robił tak co jakis czas. A wylinke pająki z reguły przechodzą na pleckach i nie drapią sie wtedy po głowie(no chyba sie chcą wytrzec pot).
-
macie racje, to nie byla wylinka...
;-)
-
pajaka sie czysci.Jak pryskales to moze troche kropelek spadlo na niego.
Wylinki napewno nie ma.Ja tu nie widze zadnych oznak wylinke.Moje pajaki tak czesto robia
-
Proste
-
Gdyby wyczesywal wloski z odwloka to mogla by to byc oznaka wylinki Ale nie czyszczenie szczekoczulek
-
to ja biorę patyczka i szturchnę moją geni i zaraz będzie miała wylinkę hihihi bo wszystkie włoski wyczesze
-
Galn, ja pisze ze czesto pajaki przygotowujac sie do linienia wyczesuja wloski. Mam na mysli pajaka juz pociemnialego z wielkim odwlokiem itd, a nie uciekajacego przed patykiem
Do tej pory moje pajaczki tak sie wlasnie zachowywaly, zreszta byl wczesniej post na ten temat
Uprawnienia umieszczania postów