Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Cwiczenia dla pajaka

Nazar
    Guest

Re: Cwiczenia dla pajaka

Grażynka to powiedz teraz czego się nauczełeś z tego posta. Co dało Co to że przeczytałeś 29 odpowiedzi???

Odpowiadając ludziom na takie właśnie banalne pytania jakie przytoczyłeś przynajmniej ich czegoś uczymy... Moje zdanie jest takie

msk
    Guest

Moj durny mozg powiedzial mi, ze zycie nie polega jedynie na nauce, ale rowniez na czerpaniu przyjemnosci z byle czego, chocby i takiego tematu.

Nazar
    Guest

np. z gonienia patykiem ptasznika... gratuluje

koniec tematu nie chce mi sie juz pisac o tym

PMajdan
    Guest

Reposta

Hmm.. widze ze zostalem niezle zjechany, ale takie jest zycie. Jednak prosze, nie myslcie sobie, ze pajaka hoduje dla zabawy, bo wbrez pozorom tak nie jest. Moze faktycznie, wyglupilem sie tym postem, ale nikt nie jest doskonaly. Chcialem tylko sie podzielic doswiadczeniem. Pozatym nie widze nic zlego w tym, ze podtswialem zwierzeciu patyk, a on go atakowal. Moglem go wtedy dokladnie poobserwowac. No nic. Nie ukrywam - glupio mi sie cholernie zrobilo - od dzis bede dobrze sie zastanawial zanim cos napisze...

PS: Gdyby nie to ze zdalem sobie na prawko jazdy wczoraj i mialem najlepsza w zycu randke to bym sie zalamal :P

PMajdan
    Guest

Ty, nikt Ci nie karze.

Grażynka
    Guest

Re: Reposta

majdann wiekszość twoich tematów jest co naj mniej głupia

Atrax Robustus
    Guest

A ich bezbozna konwersacje zabil skrypt :D

To do niczego nie prowadzi.