-
Dawid Grams (daniels)
Guest
L. cristata
Czy Lasiodora cristata i Vitalius cristatus to jest ten sam pajak ? Bo myśle że chyba tak tylko że vitalius cristatus jest stara nazwa i żadko sie jej używa bo teraz głownie uzywa sie Lasidora cristata czy dobrze mówie ?
-
Re: L. cristata
Vitataus cristatus to stara nazwa Lasiodora cristata (choć mi sie ta pierwsza bardziej podoba).
:-)
-
tak własnie jest
-
Zgadza się - to ten sam. Swoją drogą ktoś u nas w Katowichach sprzedawał cristaty, a tak naprawdę było to Acanthoscurrie brocklehursti. Na giełdzie były już te prawdziwe cristaty - śliczne.
-
Tak
-
L. cristata niesamowity pająk a jak wygląda :] Niedługo będe jego szczęsliwym posiadaczem - mam nadzieje
-
Nom.. a z tego co czytałem na Arachnoboards to cristaty to niezłe świry. Szybkie, agresywne... milutkie
-
ostatnio obcowalem z pulchniutka samiczka, wielkie bydle... ale była spokojna mimo iz miała strasznie male terra..
Z tym ze cena była powalajaca..300 albo 350 pln
-
A ja slyszalem ze L.cristata to cos jak B.vagans niby powinien byc spokojny ale tak jak Morda mowi potrafi byc niezlym swirem
-
Nieobliczalne "zdrowe" psychicznie maleństwo. Taki opis pasował by też do vagansa
Uprawnienia umieszczania postów