Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Irminia

anderan
    Guest

Irminia

Zrobila sobie gniazdo ale bez wyjscia czy wasze tez tak robia???napewno nie ma nigdzie otworu ktorym moze wychodzic.

roko
    Guest

Re: Irminia

nie moja tak nie zrobiła może twoja jest przed wylinką ale nie martw się na pewno wyjdzie jak tego zachce
    pozdrawiam!

RAMMSTEIN1
    Guest

Ptaszniki nadrzewne czasami tak robia, zwlaszcza przed wylinka, nie przejmuj sie
    pajak da sobie rade i gdy będzie chcial, napewno wyjdzie z kryjowki

Grażynka
    Guest

mi też sie wydawalo ze moja irminia nie ma wejścia ona poprostu jak wychodzi to sobie otwiera "drzwi"

RAMMSTEIN1
    Guest

ehh...
    zeby miec tylko takie problemy, wyjdzie czy nie wyjdzie :P

loko
    Guest

jest jeszcze jedna mozliwosc, gdy maja za sucho tak robia...
    siec ma utrzymac wilgotnosc i dlatego nie zostawiaja wyjscia tylko je zasieciowuja )
    ale pewnie to nie to

anderan
    Guest

wylinka raczej nie bo byla tydzien temu.moze wilgotnosc zamala bo ostatnie pare dni zaniedbalem ptaszory

morda
    Guest

Ptaszniki nadrzewne i podziemne przed wylinką robią barykadę. Gniazdo z każdej strony jest uszczelnione by nie było nieproszonych gości podczas wylinki.

FoKs
    Guest

no morda wie bankowo troche o tym juz mi pomogl no zresztamoj herk sie zakopal domyslalem sie ze wylinka po paru dniach widze ze sobie na wierzchu wylinka lezy wyniosl ja dla mnie :P

Atrax Robustus
    Guest

Moja regalis tez zabarykadowala sie w ceramicznej czaszce, przy czym zrobila to tak smiesznie, ze cale oczodoly sa pokryte pajeczyna, a w srodku sa malenkie dziurki na ksztalt zrenic.
    Z reguly wszystkie pajaki zabarykadowuja sie przed wylinka. Sluzyc ma to przede wszystkim ochronie przed napastnikami.

Uprawnienia umieszczania postów