-
Smithi 1wyl.
Czy nadaje się na początek, czy nie będzie troche za mała?
-
Re: Smithi 1wyl.
jak bedziesz ostrożny to bedzie sie nadawać zresztą raczej cały czas bedzie spędzać w norce pod torfem wiec możesz spróbować
pozdrawiam!
-
dasz sobie rade...
-
A czy jakimś sposobem początkujący może się wziąść za hodowle irmini 2wyl. one są takie piękne. czy są agresywne?
-
nie są agresywne ale dość płochliwe zobacysz jak bedzie po 3-4 wylince to zrobi se taką nore że go nawet nie zobaczysz dokladnie tak jak pisalem bedziesz ostrożny to dasz rade lecz raczej nie poleca się początkującym pająków nadrzewnych
pozdrawiam!
-
Agresywne - podrostki tak, mlode osobniki raczej nie - ale wiadomo zalezy od osobnika.
Ale lepiej nabierz troche doswiadczenia z pajakami a pozniej zajmij sie hodowaniem nadrzewnych pajaczkow
-
Jest slabo jadowity , ale za to bardzo syzbki i skacze - ja sobie na poczatek kupilem p. cambridgei i jakos sobie radze - wprawdzie juz dwa rayz musialem go lapac kiedy sie przestraszyl zarcia i wyskoczyl ale ogolem nie jest zle - wiec jesli chcesz i wierzysz we wlasny refleks to mozesz go spokonnie brac.
-
nie polecam bo:
1)jest bardzo szybka i czasami agresywna
2)dorasta do małych rozmiarów i bardzo wolno rośnie
3)bedziesz ja bardzo żadko widywał(ja swojej nie widzialem juz 3 tygodnie)
co do smithi powineneś dać sobie rade ale lepiej kup troszke wiekszego
-
taka mala to ona nie rosnie....
nie rosnie wcale wolno.. powiem nawet ze dosc szybko
co do siedzenia w gniezdzie to sie zgadzam... ciezka ja przyciac na wybiegu
-
a czy 5,5 cm to dużo......
a z tym rośnieciem to chodzi o to ze rośnie wolno bo wogóle jej maksymalna wielkość jest mała moja L8 ma gdzieś tak troszke ponad 3 cm ciała
Uprawnienia umieszczania postów