Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: społeczensto

Nazar
    Guest

Re: społeczensto

NO i co z tego??? Pocos wogole taki post zamiescil. My tu mamy o pajakach gadac a nie o Twoich kumpach z gimnazjum

b.s
    Guest

uwazam ze temat jest zakonczony a typ ie jest z gimnazjum tylko ma 21lat>P)

msk
    Guest

Pobij go za to, ze chce w demokratycznym panstwie kupic sobie pajaka nie podchodzac do kwestii terrarystycznych na kolanach.

GALN
    Guest

b.s napisałeś "a tak wogóle to pamietajcie ze to sa zyjace istoty a nie jakies pluszaki " powiec co podajesz do jedzenia swoim pająkom napewno jakiegoś robaczka a żeby nie zwiał to urywasz mu skrzydła lub przecinasz na połowe inni dają swoim pająkom inne gatunki pająków krajowych i jakoś z tego powodu nikt nie płacze.Starasz się nauczać innych.Napewno jak by gość trzymał świerszcza na ramieniu nie zwrócił byś na to uwagi tylko byś napisał "ale jaja widziałem walniętego gościa że świerszczem na ramieniu ".Z twoich wywodów wynika że ptaszniki mają jakiś przywilej ale jaki uściślij to głębiej. Napisałeś "Hm... moze wy mieliscie takie problemy moj kolega (siasiat)zobaczył umnie ptasznika ." (umnie) mogłeś dać tłustym drukiem "prosi mnie zybym chodzi mu go karmil" (mnie) też mogło by być tłustym drukiem , moje zdanie jest jedno w okolicy ty miałeś tylko ptasznika i to był wielki szpan a gość sobie też kupi i ty nie będziesz jedyny.Poparz na siebie zastanów się czy to co napisałeś nie jest prawdą o tobie.Bo takie odnoszę wrażenie.
    Jak niżej napisał nazar i msk post bez jakiego kolwiek sensu.

madOx
    Guest

powiedz mu ze jak go ugryzie to koles padnie

Uprawnienia umieszczania postów